UP adamı, gizli ayinler yaptığı için kuzeni tarafından dövülerek öldürüldü

Adanali

Active member
Sanık polise mağdurun gizli uygulamalara bulaştığını söyledi (temsilci)


Bhadohi, Uttar Pradeş:

Polis Pazar günü yaptığı açıklamada, 62 yaşındaki bir adamın kendisini öldürmek için gizli uygulamalara karıştığı şüphesiyle kuzeni tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edildiğini söyledi.

Olay cumartesi öğleden sonra Bharhki köyünde meydana geldi. Kaynaklar, fiziksel engelli Indrajit Pathak'ın evinin dışındaki bir el pompasının yanında yıkanırken kuzeni Mahendra Nath Pathak'ın (54) oraya gelip ona kalın bir tahta blokla saldırdığını söyledi.

Tekrarlanan saldırı nedeniyle Indrajit yere düştü ve bol miktarda kanamaya başladı. Polis, kargaşayı duyan kurbanın fiziksel sorunlar yaşayan kızı Aanchal'ın dışarı çıktığını ancak amcasının kaçtığını söyledi.

Polis Komiseri Meenakshi Katyayan, köylüler ve polisin Indrajit'i bölge hastanesine kaldırdığını söyledi. Pazar günü Varanasi'deki bir travma merkezine sevk edildi ve burada hayatını kaybetti.

Sorgulama sırasında Mahendra polise, Indrajit'in okült uygulamalar yaptığını ve onu öldürmeyi planladığını söyledi.

Sanık, Indrajit'in yaklaşık 14 yıl önce oğluna 'tantra' uyguladığını ve bunun sonucunda öldüğünü iddia etti. SP, Mahendra'nın kuzeninden büyü yapmayı bırakmasını istediğini ancak onun bunu kabul etmediğini ve onu öldürdüğünü söyledi.

Polis, Aanchal'ın şikayeti üzerine, IPC'nin 304. (cinayet anlamına gelmeyen kasıtsız cinayet), 504. (barışı bozmak amacıyla kasıtlı hakaret) ve 506. (cezai gözdağı) bölümleri kapsamında bir davanın kaydedildiğini ve Mahendra'nın tutuklandığını söyledi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)
 
Üst