“Sadece gerçekleşmesi garantili olan öğrenciler …”: PM Modi AAP'ye saldırır

Adanali

Active member
Yeni Delhi:

Pazartesi günü Ulusal Başkentteki öğrencilerle etkileşimde, Başbakan Narendra Modi, AAM AADMI Partisi (AAP) hükümetini eleştirdi ve onları öğrencilerin geleceği için imajlarına öncelik vermekle suçladı.

PM Modi, AAP hükümetinin öğrencilerin sadece dokuzuncu sınıfın ötesine geçmelerine izin verdiğini, iyi notların kendi imajlarını korumak için görünür olduğunu söyledi.

“Delhi'de (AAP Hükümeti) çocukların Sınıf 9'a göre devam etmesine izin vermediğinizi duydum. Sadece veda edilmesi garanti edilen çocuklar gidebilir. Sonuçları kötüse, hükümetinizin çağrısı mahvedilecek. , çok dürüst olmayan bir çalışma yapıldı ”dedi.

Pazar günü, Başbakan Delhi'nin RK Puram'daki Neu -Delhi'deki RK Puram'da halka açık bir mitingle konuştuğunu ve hava durumundaki değişiklik gibi, Basant Panchami'nin gelişiyle başlatılan “yeni bir geliştirme işi” olduğunu söyledi.

“Birkaç gün içinde Delhi'ye yeni bir kalkınma işi gelecek. Bu sefer BJP hükümeti Delhi'de mevcut. Delhi'deki insanlara hizmet etme şansı.

Ayrıca, gecekondu mahallelerinde yaşayan ve sürücüler ve yerli işçiler için bir sosyal yönetim kurulu kurulduğunu duyuran ve mevcut refah programlarının durdurulmadığından emin olan Rs 5 besleyici yemek garanti etti.

“Size 10 rupiye kadar sigorta kapsamı sunmak için sürücüler ve yerli işçiler için bir refah otoritesi kurulacak. BJP hükümeti de çocuklar için okul ücretlerini destekleyecek. Başka bir garanti veriyorum: Bu AAP-DA halkı yalanları yayıyor, Ama Delhi'de tek bir gecekondu yıkılmaz.

Delhi'deki Meclis seçimleri 5 Şubat'ta bir aşamada gerçekleşiyor ve 8 Şubat oyları planlanıyor. Ulusal başkent BJP, Kongre ve AAP arasında üçgen bir rekabet gözlemleyecek.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)