Pencap polisi Amritsar'daki 2 uyuşturucu kaçakçısının yasadışı mülklerini yok et

Adanali

Active member
Amritsar (Pencap):

Pencap polisi, Perşembe günü Panchayats toprakları üzerine inşa edilen iki uyuşturucu kaçakçısının yasadışı mülklerini yıktı. Yasadışı mülk, şu anda uyuşturucu ilaçları için hapiste olan Jagpreet Alias Jagga ve Satnam Alias tarafından inşa edildi.

SSP Amritsar Rural, Maninder Singh Pencap CM Bhagwannt Mann ve DGP Gaurav Yadav'ın polise uyuşturucu kaçakçılığı yoluyla refah yapanlara karşı sıkı önlemler almasını emrettiğini söyledi.

ANI ile görüşmede şunları söyledi: “Pencap Başbakanı Bhagwant Mann ve DGP Gaurav Yadav'dan uyuşturucu kaçakçılığına karşı katı önlemler alması gerektiği emirleri aldık.

Gelir departmanının bu mülklerin Panchayat ülkelerinde inşa edildiğini açıkladığını söyledi. “Gelir Departmanından Panchayat'ın Yasadışı Arazi, Arazi Üzerine Gayrimenkulün Bilgileri aldık.

Punjab polisi, Jalandhar'ın daha önce sınır ötesi uyuşturucu kaçakçılığına büyük bir yaklaşımla uluslararası bir Narko Ticaret Karteli vardı ve 5 kg eroin ile sanık bir kişiyi tutukladı, dedi Pencap polisi dedi.

Pencap polisi, son 2 yılda Shiva (Alias Sodhi) olarak tanımlanan sanığın yabancı kaçakçılarla temas halinde olduğunu ve tutuklanmasının anahtar bir hurda azaltılmasına yol açtığını söyledi.

Yetkililer, ilaç ve psikotrop ilaçlar (NDP'ler) uyuşturucu yasasının bir parçası olarak Jalandhar'da bir FIR kaydetti. Pencaplar Polis Genel Müdürü (DGP), Pencap polisinin uyuşturucu sendikalarını azaltma, sınır ötesi narco yollarını rahatsız etme ve uyuşturucu içermeyen bir Pencap'ı sağlama taahhüdünü vurguladı.

Pazartesi günü, Pencap tabanca parçaları arasındaki sınırdaki sınır güvenlik güçleri, iki dron ve iki eroin paketi Pencap arasındaki sınır boyunca birkaç yer aldı.

“Bugün, BSF istihbarat kanadı, 02 drrones, tabanca parçaları ve 02 paketi, Pencap sınırında birden fazla olayda BSF birlikleri tarafından ele geçirildi. Bugün bir DJI Mavic 3 klasik dronun toparlanmasında geniş bir şekilde, bir köy ağırlığının bir sonraki bir paketi ile bir sonraki eroinle birlikte, yaklaşık bir köy ile bir sonraki eroinle birlikte, yaklaşık bir paketi ile yaklaşık bir paketle birlikte, yaklaşık bir paketi ile bir sonraki eroinle birlikte, yaklaşık bir paketi ile bir sonraki eroinle birlikte, Tarn Bölgesi'nde Noorwala, “dedi BSF bir açıklamada.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

Derin

New member
Amritsar (Pencap)

Pencap polisi, Perşembe günü Panchayats toprakları üzerine inşa edilen iki uyuşturucu kaçakçısının yasadışı mülklerini yıktı. Yasadışı
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

kunteper' Alıntı:
Selam güzel topluluk Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Bence uygulanabilirliği tartışılır @kunteper, ama fikir sağlam

Efe

New member
Amritsar (Pencap)

Pencap polisi, Perşembe günü Panchayats toprakları üzerine inşa edilen iki uyuşturucu kaçakçısının yasadışı mülklerini yıktı. Yasadışı
Merhaba canlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Derin' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bence uygulanabilirliği tartışılır @kunteper, ama fikir sağlam
Okurken sıkılmadım @Derin, akıcı yazmışsın

Guclu

New member
Amritsar (Pencap)

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

kunteper' Alıntı:
Selam güzel topluluk Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Bu yoruma tamamen katıldım @kunteper, özellikle son bölümü

Tolga

New member
Amritsar (Pencap)

Selam ilgi duyanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Derin' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bence uygulanabilirliği tartışılır @kunteper, ama fikir sağlam
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Derin

Ceren

New member
Amritsar (Pencap)

Merhaba buradan geçen herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Derin' Alıntı:
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Derin, çok genel kalmış

Doga

New member
Amritsar (Pencap)

Merhaba okuyanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Tolga' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Tolga, göz ardı edilmemeli

Zaman

New member
Amritsar (Pencap)

Merhaba fikirleri olanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Efe' Alıntı:
Merhaba canlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Okurken sıkılmadım @Derin, akıcı yazmışsın
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Efe, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Amritsar (Pencap)

Selam iyi insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Doga' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Doga, bence gri alan daha geniş

Zaman' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Anlattığın süreci
Bu yorumun beni ikna etmedi @Zaman, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Ceren' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bence yeniden
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ceren, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım