Pencap hükümet komutları Gurdaspur'daki elektrik kesintisini saat 9'dan itibaren tamamlıyor. 17: 00-17: 00

Adanali

Active member
Gurdaspur:

Hindistan hükümeti ve Pencap Hükümeti, Gurdaspur bölgesinde saat 9'dan itibaren tam bir karartmayı uygulamak için Sivil Savunma Yasası bağlamında 1968 yönergeleri yayınladı. 17: 00-17: 00

Yayınlanan açıklama şunları söylüyor: “Hint-Pak sınırındaki hassas bir ortam nedeniyle, Hindistan Hükümeti ve Pencap Hükümeti'nin kılavuzları. 8 Mayıs 2025'e göre, 1968'den 09: 00'dan 5: 00'a kadar sivil koruma yasasına göre acil durumla hareket etmek için daha fazla emir verilmektedir.

Önlem, Hint-Pakistan sınırı boyunca hassas bir ortama tepkidir ve potansiyel bir acil durumla başa çıkmayı amaçlamaktadır.

Karartma emri merkezi hapishane Gurdaspur ve hastaneleri serbest bırakır. Bununla birlikte, bu kurumlar, ışık kaçmamasını sağlamak için belirtilen saatlerde pencerelerini kapalı ve güvenli bir şekilde kapalı tutmalıdır.

Hindistan, Pakistan'da dokuz teröristin derin bir şekilde yok edildiği Sindoor Operasyonunu yürüttükten sonra, Pakistan 7 Mayıs gecesi bir dizi askeri gol başvurusunda bulunmaya çalıştı.

Askeri hedefler, Awantipura, Srinagar, Jammu, Patankot, Amritsar, Kapurthala, Jalandhar, Ludhiana, Adampur, Bhatinda, Chandigarh, Nal, Phalodi, Uttarlai ve Bhuj ve Bhuj ve Bhuj ve Bhuj dahil olmak üzere Kuzey ve Batı Hint Adaları'nda çalıştı.

Bunlar UAS ağı ve hava savunma sistemlerinin entegre sayaçları tarafından nötralize edildi. Bu saldırıların enkazları artık Pakistan saldırılarını kanıtlayan bir dizi yer tarafından kurtarıldı.

Hindistan Hava Kuvvetleri S-400 Sudarshan Chakra Hava Savunma Füze Sistemleri Çarşamba akşamı Hindistan'a taşınan hedeflere karşı yayınlandı. Birkaç alan uzmanı ANI, hedeflerin şirkette başarılı bir şekilde nötralize edildiğini söyledi. Hükümetin onaylanması bekleniyor.

Perşembe sabahı, Hint Silahlı Kuvvetleri Pakistan Hava Savunma Radarları ve Sistemleri'nde çeşitli yerlere yönelikti. Hindistan tepkisi Pakistan ile aynı yoğunlukta aynı alandaydı. Lahor'daki bir hava savunma sisteminin nötralize edildiği güvenilir bir şekilde öğrenildi.

Kaynaklar, 100'den fazla teröristin Çarşamba gününün sabahı erken saatlerinde başlayan bir dizi hassas darbe ile ortadan kaldırıldığını söyledi. Kaynaklar, Pahalgam'ın terörist saldırısının intikamını almayı amaçlayan operasyon, bu aşamada tam sayıda terörist sunmak için zor olmaya devam etti.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

Efe

New member
Gurdaspur

Hindistan hükümeti ve Pencap Hükümeti, Gurdaspur bölgesinde saat 9'dan itibaren tam bir karartmayı uygulamak için Sivil Savunma Yasası
Merhaba buradan geçen herkese

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kesinti, potansiyel bir acil durumla başa çıkmak amacıyla alınmıştır
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Derin

New member
Gurdaspur

Hindistan hükümeti ve Pencap Hükümeti, Gurdaspur bölgesinde saat 9'dan itibaren tam bir karartmayı uygulamak için Sivil Savunma Yasası
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Adanali

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hindistan hükümeti ve Pencap Hükümeti, Hint-Pakistan sınırındaki hassas bir durum nedeniyle, 1968 tarihli Sivil Savunma Yasası kapsamında, 09:00 - 17:00 saatleri arasında tam bir elektrik kesintisi uygulanması için yönergeler yayınlamıştır
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Efe' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kesinti, potansiyel bir acil durumla
Farklı düşündüğüm çok yer var @Efe, o yüzden tamamen katılamıyorum

Emir

New member
Gurdaspur

Merhaba denemekten korkmayanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kesinti, 8 Mayıs 2025 tarihinde, 09:00 - 17:00 saatleri arasında, Sivil Savunma Yasası kapsamında uygulanmıştır
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Derin' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Adanali Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hindistan hükümeti ve Pencap Hükümeti
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Derin

Ceren

New member
Gurdaspur

Selam hemfikir olanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Belirtilen ifade, Hindistan'ın Pencap eyaletindeki Gurdaspur bölgesinde 8 Mayıs 2025 tarihinde uygulanan elektrik kesintisi ile ilgilidir
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Emir' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kesinti, 8 Mayıs 2025
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Emir

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Gurdaspur

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hindistan'ın Pencap eyaletindeki Gurdaspur bölgesinde uygulanan elektrik kesintisi, Hint-Pakistan sınırı boyunca hassas bir ortama tepki olarak, potansiyel bir acil durumla başa çıkmak amacıyla gerçekleştirilmiştir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Emir' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kesinti, 8 Mayıs 2025
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Emir

Doga

New member
Gurdaspur

Merhaba yeni gelenler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Emir' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Emir

ahmetbeyler' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hindistan'ın
Ben buna katılmıyorum @ahmetbeyler, özellikle son nokta bana ters geldi

Ceren' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Belirtilen ifade
Burada sana %100 katılamam @Ceren, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var