Noida’daki sikloton nedeniyle bu rotalar Pazar günü değiştirilecek

Adanali

Active member
HCL Cyclothon 2023, 19 Mart’ta 05:00 – 10:00 saatleri arasında gerçekleşecek


Hayır.

Polis bir duyuruda, 19 Mart’ta sabah 5’ten sabah 10’a kadar planlanan bir sikloton nedeniyle Noida’da bazı yol sapmaları olacağını söyledi.

Danışman, yönlendirmelerin büyük ölçüde trafiği bir tarafta Sektör 71 ile diğer tarafta Noida-Büyük Noida Otoyolu arasında bağlayan üst geçidi kullanmak isteyen yolcular için geçerli olacağını söyledi.

“HCL Cyclothon 2023’ün 19 Mart’ta sabah 5’ten 10’a kadar planlandığı konusunda kamuoyu bilgilendirildi. Sikloton, Sektör 18’deki DLF otoparkında başlar ve Kindergarten Tiraha, Atta alt geçidi, Cambridge Okulu Tiraha’dan geçer ve yükseltilmiş koridor boyunca devam eder, Sektör 60’tan U dönüşü alır ve yükseltilmiş koridordan geri döner, ardından Atta DLF otoparkına ulaşmak için alt geçit yapın ve Filmcity’den U dönüşü yapın” dedi.

Gerekirse, etkinlik sırasında trafik saptırmaları yapılacağı belirtildi. Duyuruya göre, DND, Chilla Red Light’tan Film City üst geçidine doğru gelen trafik, Elevated Road’a gitmek için “Ganda Naala”dan önce sola dönmeli ve Sektör 37 üzerinden Sektör 71’e doğru varış noktasına gitmelidir.

Noida-Büyük Noida Otoyolunda, yükseltilmiş rota aracılığıyla Büyük Noida tarafından gelen trafik Mahamaya Üst Geçidi, Sektör 37, Şehir Merkezi, Sektör 71 üzerinden varış noktasına ulaşabilir.

Üst geçitten Cambridge School Tiraha üzerinden gelen trafik, Cambridge Tiraha’nın tavsiyesine göre tersine dönebilir ve üst geçidin altından varış noktasına gidebilir.

DPS Sektör 28’den gelen ve Sektör 18’e doğru giden trafik Brahmaputra Market Sektör 29 üzerinden varış noktasına gidebilir. Karşı GIP Mall’dan Sector 37 üzerinden Film City’ye giden trafiğin Atta Market üzerinden gitmesi ve ardından varış noktası Rajnigandha Chowk’a gitmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

“Rahatsızlık durumunda 9971009001 trafik yardım numarası ile iletişime geçilebilir. Trafik polisi, mağduriyet yaşamamak için lütfen alternatif yolları kullanın” uyarısında bulundu.


(Başlık dışında, bu haber Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyon beslemesi tarafından yayınlanmıştır.)
 
Üst