Maharashtra işadamının GST sahtekarında 4.5 milyar rupi olduğu iddia ediliyor: Polis

Adanali

Active member
Thane:

Maharashtras City'den 60 yaşındaki bir iş adamının, şirketi tarafından işlemler yapan bir adam tarafından ve 4.5 milyar rupi miktarında Mal ve Hizmet Vergisi'nin (GST) ödenmesinden (GST) ödendiği söyleniyor.

Bir şikayet temelinde, polis Bharatya Nyaya Sanhita'nın 318 (4) (sahtekarlık), 336 (tahrifat) ve diğer ilgili hükümlerine ve Salman olarak tanımlanan sanıklara karşı bir dava kaydetti.

Sanık, Aralık 2024'te şikayetçinin şirketini satın almayı teklif ettiğini ve şirketinden, GST numarasından ve şifresinden belge aldığını söyledi.

Yetkili, sanıkların daha sonra şikayetçinin GST dosyasındaki kayıt verilerini ve E -Mail -id ve cep telefonu numarasını GST hesabına bağlı olarak değiştirdiğini söyledi.

Yetkili, “Sahte ve icat edilen belgelerin yardımıyla Salman, şirketin şirketi adına 25 milyar rupi miktarında ticari işlemler gerçekleştirdi ve GST'nin 4,5 milyar rupi tutarında ödemesinden kaçtı.” Dedi.

Bir soruşturmanın devam ettiğini ve tutuklanmadığını söyledi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Thane

Maharashtras City'den 60 yaşındaki bir iş adamının, şirketi tarafından işlemler yapan bir adam tarafından ve 4.5 milyar rupi miktarında Mal ve
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Efe' Alıntı:
Selam yazılım camiası Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Bu bakış açını anlıyorum @Efe, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emir

New member
Thane

Maharashtras City'den 60 yaşındaki bir iş adamının, şirketi tarafından işlemler yapan bir adam tarafından ve 4.5 milyar rupi miktarında Mal ve
Selam güzel topluluk

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Efe' Alıntı:
Selam yazılım camiası Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Efe, belli ki iyi araştırmışsın

kunteper

Global Mod
Global Mod
Thane

Selam yazanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

ahmetbeyler' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bu bakış açını anlıyorum @Efe, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Biraz daha veri ekleyebilirsin @ahmetbeyler, o zaman daha ikna edici olurdu

Ceren

New member
Thane

Merhaba sohbete dahil olanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

ahmetbeyler' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bu bakış açını anlıyorum @Efe, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @ahmetbeyler

Tolga

New member
Thane

Merhaba akıl verenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

kunteper' Alıntı:
Selam yazanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Biraz daha veri ekleyebilirsin @ahmetbeyler, o zaman daha ikna edici
Görüşüne saygı duyuyorum @kunteper, ama bence konu bundan daha derin

Doga

New member
Thane

Selamlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Ceren' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Senin değindiğin şey
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ceren, özellikle pratik tarafı çok farklı

Derin

New member
Thane

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Doga' Alıntı:
Selamlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Bana kalırsa eksik bıraktığın
Tam olarak aynı fikirde değilim @Doga, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Tolga' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Görüşüne saygı duyuyorum @kunteper
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Tolga

Ceren' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ceren