Maharashtra Girl, televizyon hakkındaki kardeşi ile tartışma konusunda intihar eder. Maharashtra ölür

Adanali

Active member
Mumbai:

Polisin Cuma günü yaptığı açıklamada, ablası ile Maharashtra'nın Gadchiroli bölgesinde bir televizyon istasyonu görmek için yaşlandıktan sonra intiharla öldüğü iddia edilen on yaşındaki bir kız.

Trajik olay Perşembe sabahı Korchi Tehsil'e yaklaşık beş kilometre uzaklıktaki Bellena köyünde meydana geldi.

Ölüler Sonali Anand Narote olarak tanımlandı. Sabah 8 civarında, Sonali ablası Sandhya'yı (12) ve 8 kardeşi Saurabh'ı gördü.

Televizyon sırasında Sonali en sevdiği kanala uyum sağlamak istedi, ancak Sandhya onu durdurduğunda aralarında bir tartışma çıktı.

Sandhya uzaktan kumandayı Sonali'den aldı. Bir noktada Sonali, evinin Haberin Detaylarıındaki bir öfke nöbetinde bir ağaca asıldı.

Khoba'daki (Gondia Bölgesi) özel bir Ashram okulunda okuyan çocuklar yaz tatili sırasında evdeydi.

En son kardeşleri Shivam, babası birkaç yıl önce ölürken annesiyle birlikte yaşıyor.

Bilgi aldıktan sonra, polis müfettişi Shailesh Thackeray, polis, Deshmukh ve bir polis memuru, pozisyona ulaştı ve mortemden sonra testi test için gönderdi.

Sınav devam ediyor.

Bu olay, Maharashtra'daki acil durumlarla bağlantılı bir ölüm seli katkıda bulunur.

Mart ayında, depresyona karşı savaşan bir adam 15 yaşındaki oğlunu öldürdü ve kendini Maharashtra'daki Palghar bölgesine astı.

Son üç ay içinde kilit altında olan Brihanmumbai Elektrik Tedarik ve Ulaşım Altında (En İyi) şef olan Sharad Bhoye, oğlu Bhavesh'i boğdu. Bhoye, okuldan eve döndükten sonra oğlunu boğdu ve sonra tavandan asıldı.

Bhoye cesetleri bulduğunda ve polisin uyarıldığında suç ön plana çıktı.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

kunteper

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Polisin Cuma günü yaptığı açıklamada, ablası ile Maharashtra'nın Gadchiroli bölgesinde bir televizyon istasyonu görmek için yaşlandıktan sonra
Merhaba bilge insanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Zaman

New member
Mumbai

Polisin Cuma günü yaptığı açıklamada, ablası ile Maharashtra'nın Gadchiroli bölgesinde bir televizyon istasyonu görmek için yaşlandıktan sonra
Merhaba paylaşanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

kunteper' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Bu bakış açını anlıyorum @kunteper, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Merhaba arkadaşlar

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Zaman' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu bakış
Fikir güzel ama eksik kalmış @Zaman, birkaç örnek daha iyi olurdu

Ceren

New member
Mumbai

Merhaba denemekten korkmayanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

ahmetbeyler' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar @Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali Konuya uygun diye araya
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @ahmetbeyler

Emir

New member
Mumbai

Selam mütevazı insanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

ahmetbeyler' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar @Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem
Haksız değilsin @ahmetbeyler ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zaman' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu sefer
Bu bakış açını anlıyorum @Zaman, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ceren' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Biraz
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ceren