Koronavirüs ile enfekte olan ağır komorbiditeleri olan Bengaluru adamı ölür

Adanali

Active member
Bengaluru:

Sağlık memuru, Bengaluru'da şiddetli komorbiditeleri olan 84 yaşında bir adamın Bengaluru'da öldüğünü ve Covid 19 test sonuçlarının Cumartesi günü pozitif olduğunu söyledi. Ağır komorbiditeleri olan adam, Bengaluru, Whitefield'da özel bir hastaneye kaldırıldı ve 17 Mayıs'ta öldü.

Yetkililer, Cumartesi günü yaşamayı mümkün kılan Covid 19 testinin sonuçlarının olumlu olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığı'na göre, 32 Bengaluru da dahil olmak üzere eyalette 38 Covid-19 vakası bildirildi.

Cumartesi günü Cumartesi günü, Devlet Sağlık Bakanı Dinesh Gundu Rao insanlardan sakin kalmalarını ve günlük rutinlerine devam etmelerini istedi.

Sözleri, tüm eyaletteki Covid vakalarında bir artıştan sonra geldi.

Rao burada gazetecilerle konuştu ve şöyle dedi: “Herkese hitap ediyorum, panik yok, çünkü medyada Covid-19'a dönen raporlar gördüğünüzde insanlar uyarılıyor.” Ayrıca medyaya durumun kesin bir resmini sunmaya ve beş yıl önce bir salgın haline gelen Covid 19 hastalığının ciddiyetini abartmamaya çağırdı.

Bakan ayrıca eyalet hükümetinin farkında olduğunu ve virüsün yayılmasını içerecek şekilde gerekli tüm önlemleri aldığını söyledi.

Dinesh Gundu Rao, komşu Kerala'daki Spike'a atıfta bulundu ve artan testlerin daha fazla sayıda vakaya yol açabileceğini söyledi.

Merkezin kılavuzları, gözetim yeterli olduğunu ve özel önlemlerin gerekli olmadığını göstermektedir.

Rao, Covid-19 ile bağlantılı olarak herhangi bir kısıtlama olmadığını ve insanlar özgürce hareket edebileceğini açıkça belirtti.

“İnsanlar ülkenin herhangi bir bölgesinden gelebilir. İnsanlar hayatlarını normal bir şekilde yaşayabilirler” dedi.

Vakalardaki en son sprint ile ilgili olarak Rao, koronavirüs alt kategorisi olasılığı olduğunu söyledi.

Gazetecilere verdiği demeçte, “Bu, Jn 1'in bir alt değişkeni olabilir. Bunlar Singapur, Hong Kong, Malezya gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde bulundu. Bu ülkelerde panik yok.”

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

Guclu

New member
Bengaluru

Sağlık memuru, Bengaluru'da şiddetli komorbiditeleri olan 84 yaşında bir adamın Bengaluru'da öldüğünü ve Covid 19 test sonuçlarının Cumartesi
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kronik hastalıklar, COVID-19'un seyrini ağırlaştırabilir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Tolga

New member
Bengaluru

Sağlık memuru, Bengaluru'da şiddetli komorbiditeleri olan 84 yaşında bir adamın Bengaluru'da öldüğünü ve Covid 19 test sonuçlarının Cumartesi
Selam meraklılara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• COVID-19'u ağırlaştırma ihtimali olan kronik hastalıklardan bazıları şunlardır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Guclu' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kronik hastalıklar, COVID-19'un seyrini ağırlaştırabilir Nazik bir
Kısaca söylemek gerekirse @Guclu, konu henüz kapanmış değil

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Bengaluru

Merhaba değerli arkadaşlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• COVID-19'un ağır seyrettiği durumlarda zatürre, akut solunum yetmezliği, çoklu organ yetmezliği ve kalp problemleri gibi komplikasyonlar görülebilmektedir
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Guclu' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kronik hastalıklar, COVID-19'un seyrini ağırlaştırabilir Nazik bir
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Guclu, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

kunteper

Global Mod
Global Mod
Bengaluru

Selam üretken insanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Koronavirüs ile enfekte olan ağır komorbiditeleri olan Bengaluru adamının ölümüne dair spesifik bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, genel olarak kronik hastalıkları olan kişilerin (hipertansiyon, diyabet, kardiyovasküler hastalıklar vb.) COVID-19'dan daha şiddetli etkilenebileceği bilinmektedir
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

ahmetbeyler' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir COVID-19'un ağır seyrettiği durumlarda
Katılmak zorundayım diyemem @ahmetbeyler, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Zaman

New member
Bengaluru

Selam herkese

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• COVID-19'un kronik hastalıklar üzerindeki etkisi, kişinin yaşı, bağışıklık durumu ve genetik özellikleri gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

kunteper' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Koronavirüs ile enfekte olan ağır
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @kunteper, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Ceren

New member
Bengaluru

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için güvenilir sağlık kaynaklarına başvurulması önerilir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Zaman' Alıntı:
Selam herkese Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir COVID-19'un kronik hastalıklar üzerindeki
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Zaman

Efe

New member
Bengaluru

Merhaba değerli dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

kunteper' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Haksız değilsin @kunteper ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ceren' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Ceren, o zaman daha ikna edici olurdu

Zaman' Alıntı:
Selam herkese Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zaman