Kongre Müdürü Rekha Gupta ile “1995'ten unutulmaz fotoğrafı” paylaşıyor

Adanali

Active member
Yeni Delhi:

Rekha Gupa israfı sahnesi Delhi'nin yeni Başbakanı olarak tasarlandığından, başka bir etkinlikte yemininin otuz yıllık bir fotoğrafı sosyal medyada tura çıkıyor. Kongre müdürü Alka Lamba tarafından X üzerinde paylaşılan fotoğraf, Delhi Üniversitesi (DUSU) ofis şirketleri olarak iki yöneticinin birlikte yemin ettiğini gösteriyor.

Bayan Lamba, Bayan Gupta'yı tebrik ederken, fotoğrafını “1995'ten bu unutulmaz fotoğraf – Rekha Gupta ve ben bir araya getirdik. Tebrikler” başlıklı.

“Delhi'ye Dördüncü Kadın Başbakanı'nı aldığını tebrik ediyoruz ve #maa Yamuna'nın temiz olacağını ve kızlarının güvende olacağını umuyoruz.”

1995 की यादगा sonraki
मैंने @nsui से दिल्ली विश्वविद्यालय छ्र छ ab (DUSU) #अध्यक्ष#Abvp से #महासचिव पद प जीत की की-
दिल्ली को चौथी महिल 2 … pic.twitter.com/csm1rmwu9y

– Alka Lamba
🇮🇳
(@lambaalka) 19 Şubat 2025

Alka Lamba 1995 yılında DUSU seçimlerini kazandı ve NSUI ve Rekha Gupta başkanı aynı yıl ABVP Genel Sekreteri seçildi. Bayan Gupta, 1996 yılında Delhi Üniversitesi Öğrenci Derneği Başkanı seçildi.

Bayan Lamba, Delhi'deki Delhi'deki toplantı seçimlerinde AAP liderini ve giden Başbakan Atishi'yi kontrol etmiş ve BJP'den nefes kesen geri dönüşün BJP Ulusal Başkentine tanık olduğu Lost.

Shalimar Bagh'ın ilk MLA'sı Rekha Gupta, 29.000'den fazla oyla AAPS Bandana Kumari'yi yendi.

Rekha Gupta, BJP Yasama Partisi toplantısında BJP toplantısında Meclis Lideri olarak seçildikten kısa bir süre sonra Delhi'de bir hükümete hak kazandı. Duyurudan sonra sorumluluk için teşekkür etti: “Kendime güvenmek ve Başbakan Ofisi'nin sorumluluğuna güvenmek için en iyi liderliğe teşekkür ettim. Bu güven ve destek bana yeni enerji ve ilham verdi. Yeni zirvelerde”.

Randevusu, BJPS Sushma Swaraj'dan sonra Delhi Başbakanı Dördüncü Kadını, Kongre'den Sheila Dikshit ve AAPS Atishi'yi yapıyor.

Rekha Gupta Perşembe günü Ramlila Maidan'daki ofisin yeminini alacak. BJP 27 yıl sonra Delhi'de bir hükümet kuruyor. Parti, bu ayın başında tarihsel bir görevde 48 sandalye kazandı ve Aam Aadmi partisini iktidardan yerinden etti.