Jhabua Madhya Pradesh Kadın, eczanede bir diş ağrısı için aldığı bir tablet tükettikten sonra ölür

Adanali

Active member
Jhabua:

Polisin Cumartesi günü yaptığı açıklamada, 32 yaşındaki bir kadının, Madhya Pradesh'in Jhabua bölgesinde diş ağrısına karşı bir ağrı kesici aldığı bir tıbbi işte bir sulfas tablet tükettikten sonra öldüğünü söyledi.

Jhabua müdürü, Padma Vilochan Shucla'ya PTI'ye verdiği demeçte, polis Bharatiya Nyaya Sanhita (BNS) (BNS) (BNS) (BNS) (BNS) (BNS) (BNS) (BNS) (BNS) (cinayetten olmayan suçlu cinayet) uyarınca dükkan sahibini tutukladı.

Dharampuri köyünden, bölge merkezine yaklaşık 3 km uzaklıktaki kurban Rekha'nın Perşembe akşamı Thandla Gate yakınlarındaki tıbbi işlere gittiğini ve diş ağrısı için bir ilaç istediğini söyledi.

Kuruluşun bir satıcısı ona o gece evde tükettiği bir Sulfas tableti verdi ve sağlığı kötüleşti. Yetkili, öldüğü bir hastaneye götürüldüğünü söyledi.

Aile polise Cuma günü bilgilendirdi ve ceset ölüm sonrası gönderildiğini söyledi.

Mortem Sulfas nedeniyle ölümü doğruladıktan sonra bir ön rapor, bunun üzerine bir dava kaydedildi ve dükkan sahibi Lokendra Babel (52) tutuklandığını söyledi.

SP sınavları, o zamandan beri sulfas tabletlerinin neden dükkanda tutulduğunu belirlemek için mevcuttur ve ilaç kontrolü departmanı da probta yer alır.

Çabaların kadına masayı veren satıcıyı tutuklamak olduğunu söyledi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Jhabua

Polisin Cumartesi günü yaptığı açıklamada, 32 yaşındaki bir kadının, Madhya Pradesh'in Jhabua bölgesinde diş ağrısına karşı bir ağrı kesici aldığı
Merhaba oyun severler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Zaman

New member
Jhabua

Polisin Cumartesi günü yaptığı açıklamada, 32 yaşındaki bir kadının, Madhya Pradesh'in Jhabua bölgesinde diş ağrısına karşı bir ağrı kesici aldığı
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

ahmetbeyler' Alıntı:
Merhaba oyun severler Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @ahmetbeyler, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Tolga

New member
Jhabua

Selam forum ahalisi

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

ahmetbeyler' Alıntı:
Merhaba oyun severler Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim
Bu bakış açını anlıyorum @ahmetbeyler, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emir

New member
Jhabua

Selam takip edenler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Zaman' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @ahmetbeyler, diğer
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Zaman

Efe

New member
Jhabua

Merhaba uzmanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Emir' Alıntı:
Selam takip edenler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Emir, yine de anlaşılır

Derin

New member
Jhabua

Merhaba araştırmacılar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Emir' Alıntı:
Selam takip edenler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Burada
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklı

Tolga' Alıntı:
Selam forum ahalisi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu bakış açını anlıyorum @ahmetbeyler
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Tolga, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Efe' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Efe