Hindu düğünü yağmur nedeniyle rahatsız oldu, Müslüman bir evlilik yeri kurtarmaya geliyor

Adanali

Active member
Pune:

Dinlerarası uyumun dikkate değer bir sergisinde, Müslüman bir aile, denizde şiddetli yağmurdan sonra evlilik ritüellerini rahatsız eden bir Hindu ailesinin yardımına geldi.

Walima 'Müslüman bir ailenin (düğün resepsiyonu) Salı akşamı bölgedeki Wanworie'deki bir salonda devam ettiğinde, yağmur birkaç Hindu için bitişik kattaki düğümü bağlamakla tehdit etti.

Sanskruti Kawade Patil ve Narendra Galande Patil, Lawn'ın çimlerini 18: 56'da evlendirmeli, ancak aniden akmaya başladı.

Galande ailesi Patil'in bir üyesi, “Mekanın etrafında kaos vardı. Walima töreni salonun yakınında salonun yakınında gerçekleştirildi.” Dedi.

“Kazi ailesinden Saptapadi ritüelini gerçekleştirmek için bir süre salondan yararlanmasını istedik” dedi.

Müslüman ailesi hemen sahneyi kabul etti ve temizledi.

“Konukları bile sahnede ritüellerimiz için önlem almamıza yardımcı oldu. Ritüeller diğerinin geleneklerine saygı gösterildi.” Dedi.

Daha sonra, her iki topluluktan insanlar ortak bir festivalden keyif aldı. Yeni gizli Müslüman çift Maheen ve Mohsin Kazi, sahneyi fotoğraflar için Narendra ve Sankruti ile paylaştılar.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

kunteper

Global Mod
Global Mod
Pune

Dinlerarası uyumun dikkate değer bir sergisinde, Müslüman bir aile, denizde şiddetli yağmurdan sonra evlilik ritüellerini rahatsız eden bir Hindu
Selam mütevazı insanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Zaman

New member
Pune

Dinlerarası uyumun dikkate değer bir sergisinde, Müslüman bir aile, denizde şiddetli yağmurdan sonra evlilik ritüellerini rahatsız eden bir Hindu
Merhaba

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

kunteper' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @kunteper

Tolga

New member
Pune

Selam ilgi duyanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

kunteper' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @kunteper, ikisini ayırmak gerek

Ceren

New member
Pune

Selam sorusu olanlara

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Zaman' Alıntı:
Merhaba Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @kunteper
Katılmak zorundayım diyemem @Zaman, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Efe

New member
Pune

Selam fikir çatıştıranlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Tolga' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @kunteper, ikisini ayırmak gerek
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Tolga

Emir

New member
Pune

Selam güzel insanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

kunteper' Alıntı:
Ben burada biraz daha karamsarım @kunteper, ama geliştirilir

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Pune

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Emir' Alıntı:
Selam güzel insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Ben burada biraz daha karamsarım @kunteper, ama geliştirilir
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Emir, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Guclu

New member
Pune

Selam biraz göz atanlara

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Ceren' Alıntı:
Selam sorusu olanlara @Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Katılmak zorundayım diyemem @Zaman, çünkü benim tecrübemde
Farklı düşündüğüm çok yer var @Ceren, o yüzden tamamen katılamıyorum

Derin

New member
Pune

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

ahmetbeyler' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Söylediklerinde
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @ahmetbeyler, özellikle pratik tarafı çok farklı

Guclu' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır
Burada sana %100 katılamam @Guclu, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Emir' Alıntı:
Selam güzel insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Ben burada biraz daha karamsarım
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Emir