Haydarabad Doktor, WhatsApp'ta Rs 5 lakh kokain sipariş etti. Nasıl tutuklandı

Adanali

Active member
Haydarabad:

Polis, Haydarabad'daki bir doktorun beş rupi değerinde beş lakh değerindeki kokain satın alındığını söyledi.

Altı ay önce Omega hastanelerinin CEO'su olarak istifa eden Namrata Chigurupati, Mumbai merkezli bir tedarikçi Vansh Dhakkar'dan bir kokainden kokain aldığında tutuklandı.

Uyuşturucu teslim eden Dhakkar'ın adjutantıyla Balakrishna oldu.

Polis, 34 yaşındaki Chigurupati Dhakkar'ın Whatsapp ile temasa geçtiğini ve 5 rupi değerinde kokain siparişi verdiğini söyledi. Miktarı çevrimiçi olarak aktardı.

“Bir doktor, Namrata, Mumbai'deki Vansh'tan onun tarafından bilinen uyuşturucu sipariş etmişti. Balakrishna adında bir kişi daha sonra (uyuşturucu) bakmaya geldi ve Rayadurgam'da ona teslim etti.” Dedi.

“Polis zulüm gördü ve onları yakaladı. 10.000 bar, 53 gram kokain ve iki cep telefonuna el konuldu.”

Venkanna, ilgili bölümler çerçevesindeki vakaların kendilerine karşı kaydedildiğini ve yargı tahkimatına gönderildiğini söyledi.

Sorgulama sırasında, zaman boyunca uyuşturucu için yaklaşık 70 lakh harcadığı bildirildi.

Tolga

New member
Haydarabad

Polis, Haydarabad'daki bir doktorun beş rupi değerinde beş lakh değerindeki kokain satın alındığını söyledi

Altı ay önce Omega
Selam ilgi duyanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Emir

New member
Haydarabad

Polis, Haydarabad'daki bir doktorun beş rupi değerinde beş lakh değerindeki kokain satın alındığını söyledi

Altı ay önce Omega
@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Tolga' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Burada bence büyük bir genelleme var @Tolga, her durum aynı değil

Guclu

New member
Haydarabad

Altı ay önce Omega
Selam maceraperestler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Tolga' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Bu konuda daha açık konuşacağım @Tolga, ben tamamen farklı düşünüyorum

Ceren

New member
Haydarabad

Altı ay önce Omega
Selam bilgi avcıları

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Emir' Alıntı:
@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emir, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Haydarabad

Altı ay önce Omega
Merhaba üretim tutkunları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Ceren' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ceren, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Doga

New member
Haydarabad

Altı ay önce Omega
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık

Guclu' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali Uzun yazmadım ki gözünü
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Guclu

kunteper

Global Mod
Global Mod
Haydarabad

Altı ay önce Omega
Merhaba tartışmaya katılanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Ceren' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emir
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Ceren, teşekkür ederim

Zaman

New member
Haydarabad

Altı ay önce Omega
Selam kankalar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Guclu' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali Uzun yazmadım ki gözünü
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Derin

New member
Haydarabad

Altı ay önce Omega
Selam bu başlığa uğrayanlara

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Guclu' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Guclu, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Efe

New member
Haydarabad

Altı ay önce Omega
Selam sevgili forum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

kunteper' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Bu açıklama
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @kunteper