Ex Top Cops karısı onu zehirlediğini iddia etti

Adanali

Active member
Bengaluru:

Bengaluru'daki evinde Bengaluru'da acımasızca öldürülen Karnataka'nın eski polis şefi Om Probash'ın karısı, onu zehirlemesinden şüpheleniyor ve evinde ve üst polis memurunun adamları “rehin” olduğunu söyledi.

Haberler, Om Prakash'ın eşi Pallavi tarafından çoklu WhatsApp gruplarına gönderilen mesajlara erişti. Pallavi, soruşturmanın gösterdiği gibi, şizofreni ve diğer akıl sağlığı sorunlarından muzdaripti. Oğlu da polisinde depresyondan muzdarip olduğunu söyledi. Dolayısıyla mesajlar nominal değer için benimsenemez.

Bir IPS subay grubuna verilen mesajlardan birinde, 1981'den itibaren bir IPS subayı olan kocasına karşı acil önlemler aradı. Om Prakashs Revolver'ın derhal el konulması gerektiğini söyledi. “Ben bir rehinim. Nereye gidersem gideyim Omprakash'ın ajanlarının gözetiminde.”

Ayrıca 68 yaşındaki eski üst polis memurunun onu zehirlediğini iddia etti. “Ona yıllarca ayrı olarak sordum, ama başarılı olmadan. Nereye gidersem gideyim, aynı yiyecek ve su zehirlenmesi başlıyor.” Pallavi, Om Prakash'ın yemeğini zehirlemek için ev alacağını iddia etti ve kızının Kruthi'ye de maruz kaldığını ve “sakince oturamayacağını” ekledi. Kruthi annesiyle tutuklandı ve polis şimdi babasını öldürmede rol oynayıp oynamadığını araştırıyor.

Pallavi haberlerinden birinde, kocasının talimatlarındaki bakkal teslimatlarının bile “tahrif edildiğini” söyledi. “Para her şeyi bu kadar kolaylaştırıyor. Yolsuzluk ve kesinlikle yozlaşmış hale getiriyor” dedi. “Ne yapmalıyım? Kızım acı çekiyor. Son zamanlarda sesini yükselttiğinde başladı.”

Pallavi ayrıca, “çok doğal ya da şans eseri benzeyebilir” bir şey olursa Om Prakash'ın sorumlu olacağını yazdı. Ayrıca kendini ve kızı “Ghee ve Nimbu” nu detoksifiye etmeye çalıştığını söyledi. “Kendimi her seferinde Tanrı'nın lütfu ile detoksifiye edebildim,” diye yazdı bir mesajla. Pallavi ayrıca diğer IPS yetkililerinden mevcut DGP'yi sizin için alternatif bir konaklama bulmak için almalarını istedi.

Pallavi, bir gün birisi bir minibüste “biraz toz” serbest bıraktığında sokakta koştuğunu yazdı. “Sadece daha sonra tüm üst vücudum yanmaya başladığında fark ettim.”

Bir grupta, bu olaylardan daha önce “inanmayacakları için” bahsetmediğini söyledi. “Ama karanlık dünya operasyonu çok, normal dünyamızdan çok farklı” dedi.

Eski Karnataka Top Cop, dün gece vücudunda birkaç bıçak yarasıyla ölü bulundu. Pallavi, onu bağladığı ve onu bıçakladığı söyleniyor. Om Prakash, probun bulduğu gibi, daha önce de saldırıya uğramıştı. Pallavi birkaç ay önce bir taşla kafasına vurdu. Oğlu Karthikesh, annesinin bir hafta boyunca babasını tehdit ettiğini ve kız kardeşinin evine taşındığını söyledi. Ancak Kruthi oraya gitti ve geri dönmesi konusunda ısrar etti. Dün geri döndü ve yakında yeni bir tartışma başladı.

FIR'ın temelini oluşturan polis şikayetinde Karthikesh, “Annem Bayan Pallavi, geçen hafta babamı Bay Omprakash'ı (emekli DGP ve IGP) öldürmekle tehdit etti. Bu tehditler nedeniyle babam, kız kardeşi Bayan Saritha, Bayan Saritha'nın evini geri vermeden önce, Bayan Saritha, Snpring, Bayan Saritha, Sayın Ev.

“Eve acele ettim ve saat 5.45 civarında acele ettim ve olay yerinde halkı ve halk üyelerini buldum. Babam, baş ve vücudun yaralanmaları olan bir kan havuzundaydı. Vücudunun yanında St.John Hastanesi, Bayan Pallavi ve kız kardeşim, kız kardeşi, cinayette, cinayette, çektiği suç sıklığında vardı.” söz konusu.