Delhi'deki havaalanı, şirketin şu anda pürüzsüz olduğunu söylüyor

Adanali

Active member
Yeni Delhi:

Pazartesi günü Delhi'deki havaalanı, şirketin şu anda sorunsuz olduğunu, ancak bazı uçuş planlarının ve güvenlik kontrol noktalarının bozulabileceğini belirtti.

Delhi Havaalanı'ndan yaklaşık 100 uçuş Pazar günü iptal edildi.

Güvenlik önlemleri iyileştirildi ve Hindistan ve Pakistan arasındaki çatışma göz önüne alındığında ülkenin kuzey ve batı bölgelerindeki en az 32 havaalanı geçici olarak kapatıldı.

Cumartesi günü, Hindistan ve Pakistan, karaya, hava ve denizi hemen yürürlüğe koyarak tüm ateş ve askeri eylemleri durdurma anlayışına ulaştı.

Pazartesi günü X'teki bir yazıda Dial, Dial'ın havaalanı şirketinin şu anda pürüzsüz olduğunu söyledi.

“Ancak, hava sahası koşullarındaki değişiklik ve artan güvenlik önlemleri nedeniyle, bazı uçuş planları ve güvenlik kontrol noktaları güvenlikten etkilenebilir” diyor.

Dial, yolculara artan önlemler nedeniyle güvenlik testleri için ek süre izin vermelerini ve sorunsuz rahatlama için havayolları ve güvenlik personeli ile birlikte çalışmasını tavsiye etti.

Delhi Uluslararası Havaalanı Ltd (Dial), ülkenin en yoğun havaalanı olan Ulusal Başkent'in Indira Gandhi Uluslararası Havaalanı'nı (IGIA) işletmektedir.

(Bu hikaye Haberler çalışanları tarafından işlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden otomatik olarak oluşturuldu.)

kunteper

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Pazartesi günü Delhi'deki havaalanı, şirketin şu anda sorunsuz olduğunu, ancak bazı uçuş planlarının ve güvenlik kontrol noktalarının
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için havalimanının resmi web sitesi veya ilgili haber kaynakları ziyaret edilebilir

Guclu

New member
Yeni Delhi

Pazartesi günü Delhi'deki havaalanı, şirketin şu anda sorunsuz olduğunu, ancak bazı uçuş planlarının ve güvenlik kontrol noktalarının
Selam yazanlara

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Delhi'deki havalimanının "şimdiden pürüzsüz" olduğuna dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, Delhi'deki İndira Gandi Uluslararası Havalimanı (IGI) ile ilgili bazı güncel bilgiler mevcut
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

kunteper' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için havalimanının resmi web sitesi veya ilgili haber
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @kunteper

Tolga

New member
Yeni Delhi

Merhaba koca ekip

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Modernizasyonun amacı, yolcu deneyimini iyileştirmek, sürdürülebilirlik ve enerji verimliliğini artırmaktır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

kunteper' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için havalimanının resmi web sitesi veya ilgili haber
Burada sana %100 katılamam @kunteper, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Doga

New member
Yeni Delhi

Merhaba gençler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Delhi'deki İndira Gandi Uluslararası Havalimanı'nın (IGI) modernizasyon süreci şu şekilde ilerliyor
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Guclu' Alıntı:
Selam yazanlara @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Delhi'deki havalimanının "şimdiden
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Guclu, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

kunteper' Alıntı:
Bu yorumun beni ikna etmedi @kunteper, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Derin

New member
Yeni Delhi

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

ahmetbeyler' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali @Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye
Haksız değilsin @ahmetbeyler ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Emir

New member
Yeni Delhi

Selam takip edenler

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Guclu' Alıntı:
Selam yazanlara @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Delhi'deki havalimanının "şimdiden
Tam olarak aynı fikirde değilim @Guclu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Efe

New member
Yeni Delhi

Selam mütevazı insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Derin' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali Haksız değilsin @ahmetbeyler ama keşke
Burada sana %100 katılamam @Derin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ceren

New member
Yeni Delhi

Herkese iyi akşamlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Doga' Alıntı:
Merhaba gençler Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Delhi'deki İndira Gandi Uluslararası Havalimanı'nın (IGI) modernizasyon süreci şu şekilde ilerliyor Kısa oldu ama eklemesem eksik
Katılmak zorundayım diyemem @Doga, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Zaman

New member
Yeni Delhi

Herkese iyi akşamlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Ceren' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Katılmak zorundayım
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Ceren

Efe' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Efe, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emir' Alıntı:
Selam takip edenler @Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Tam olarak
Ben buna katılmıyorum @Emir, özellikle son nokta bana ters geldi