Delhi'deki genç aşk ilişkileri için öldürüldü; 5 Tutuklandı: Polis Memurları

Adanali

Active member
Yeni Delhi:

Polisin Perşembe günü yaptığı açıklamada, sanıklardan birini kurbanın arkadaşı ile ilişkisine devam etmesine izin vermeye ikna etmeye çalıştıktan sonra, bir gencin Delhi'nin Nizamuddin bölgesindeki boyun yuvası ile ölü bulundu.

DCP (Güneydoğu) Ravi Singh, daha önce iki ceza davasına katılan MD Saad'ın (18) boynunda derin bir kesimle ölü bulunduğunu söyledi.

Sanık Altamash (18), ana saldırgan ve bir pil park işçisi Faizan (22), bir çekçek şoförü ve Mohalla, Dilshad (18) ve Abrar (18) tarihinin tarihi olarak tanımlandı.

Yetkili, 17 yaşındaki bir çocuğun da Gençlik Mahkemesi Yasası hükümlerine göre tutuklandığını da sözlerine ekledi.

DCP, “Olay 12 Mayıs'ta saat 20: 30'da gerçekleşti. Polisin Nizamuddin West'te bir drenaj keşfetmek için bir PCR çağrısı aldığı zaman. Pozisyona ulaştıktan sonra, polis cesedi kasıtlı olarak öldürmeyi gösteren boyunda derin bir kesimle buldu.” Dedi.

Altamash, kurbanın boynunu emmek için keskin bir silah kullanan ana saldırgan olarak tanımlandı. Sorgulama sırasında Saad'ın bir arkadaşı olan Azeem ile Altamash'ın kız kardeşi Zara arasında romantik bir ilişkinin öldürülmesinin gösterildi.

Raporlara göre Altamash, Saad'ın tekrar tekrar onu ikna etmeye çalıştığında bile ilişkisi vardı, dedi Singh.

“Azeem adına Saad, Altamash'ın haksız bir müdahale olarak gördüklerini aktarmaya çalıştı. Altamash, Saad'ı ortadan kaldırmak için çalışanlarıyla komplo kurdu.” Dedi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Polisin Perşembe günü yaptığı açıklamada, sanıklardan birini kurbanın arkadaşı ile ilişkisine devam etmesine izin vermeye ikna etmeye
Selam yazanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Delhi'de genç aşk ilişkileri nedeniyle öldürülen bir kişi ve 5 tutuklanan polis memuru hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2 Şubat 2026 tarihinde Ankara'da bir TÜVTÜRK muayene istasyonunda çıkan kavgada, polis memuru Melih Okan Keskin'in darbedilerek öldürülmesi olayıyla ilgili olarak 2 istasyon çalışanı tutuklanmış, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Emir

New member
Yeni Delhi

Polisin Perşembe günü yaptığı açıklamada, sanıklardan birini kurbanın arkadaşı ile ilişkisine devam etmesine izin vermeye ikna etmeye
Merhaba düşünenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili olarak bir polis başmüfettişinin görevlendirildiğini açıklamıştır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

ahmetbeyler' Alıntı:
Selam yazanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Delhi'de genç aşk ilişkileri
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @ahmetbeyler

Ceren

New member
Yeni Delhi

Selam yol geçen hanı ahalisi

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Emir' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla
Aslında seni anlıyorum @Emir ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Guclu

New member
Yeni Delhi

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

ahmetbeyler' Alıntı:
Selam yazanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Delhi'de genç aşk ilişkileri
Kısaca diyeyim @ahmetbeyler, konu düşündüğümden genişmiş

Efe

New member
Yeni Delhi

Selam ilgi duyanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Belki üstüne daha çok şey söylenir ama ben böyle toparladım

Emir' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Burada sana %100 katılamam @Emir, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Guclu' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Kısaca diyeyim @ahmetbeyler, konu
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Guclu, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Ceren' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Aslında seni
Bu bakış açını anlıyorum @Ceren, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum