Delhi'deki E-Rikshaw Konuşma İstasyonu'nda ateşte kömürleşmiş iki genç ölüme

Adanali

Active member
Yeni Delhi:

Yetkililer, iki genç ölüme neden olurken, Pazar sabahı Delhis Shahdara'daki Ram Nagar'da bir e-atlama suçlaması ve bir park istasyonu ile patlayan bir yangında dört yanma yaralanması yaşandı.

Polis, her ikisi de Madhya Pradesh'teki Tikamgarh bölgesinin doğumlu 19 yaşındaki Brijesh ve Maniram (18) yangında öldü.

İkisi yangın patlak verdiğinde ve içeride yakalandığında uyudu.

Polis Komiseri (Shahdara) Prahant Gautam yaptığı açıklamada, kömürleşmiş cesetlerinin yangın kontrol altına alındıktan sonra kalıntılardan kurtarıldığını söyledi.

Açıklama, ateşin 6.40'da teneke ölçekli bir yapıda patlak verdiğini ve e-çekçekler için bir tanrı park ve şarj istasyonu ve şeker kamışı suyu makineleri için bir depo olarak hareket ettiğini söylüyor.

Yapı yaklaşık 300 ila 400 metrekarelik ölçüler ve Shahdaras Ram Nagar bölgesindeki Moti Ram Yolu'ndaki Ram Mandir yakınında yer almaktadır.

Delhi İtfaiye (DFS) saat 6.40'da bir çağrı aldıklarını ve yere beş itfaiyeci gönderdiklerini söyledi.

“Yangın önemliydi ve takımlarımız geldiğinde kulübenin çoğunu yutmuştu. 8.30'a kadar yangını kontrol etmeyi başardık.

Yanmış dört, Guru Teg Bahadur (GTB) hastanesine yetiştirildi.

Tikamgarh, Madhya Pradesh, Rinku, 18, Mukesh (22) ve Vipin, 19 yaşındaki Vipin, Uttar Pradesh'teki Raebareli bölgesinde Maharajganj'da bulunan Harishar (19) olarak tanımlandı.

Harishar yüzde 45 yanık, Rinku yüzde 30, Mukesh ve Vipin ise yaklaşık yüzde yedi yaşadı.

Polis, altı şeker kamışı suyunun hepsinin E-Rickshaws'a satıldığını ve kulübede yaşadığını söyledi.

Bir ön soruşturmadan sonra, yangının şarj sırasında bir elektrikli kısa devreyi tetiklediği varsayılmaktadır.

Yetkililer, tesislerin yangın güvenliğine uyumu incelemek için ayrıntılı bir incelemenin yapıldığını söyledi.

Polis, binadan sorumlu olan Vinod Rathore'u tutukladı ve tanrıyı kiraladı.

Bir polis memuru, “Yasal tedbirler alındı. Rathore tutuklandı ve yangın sırasında güvenlik standartlarına ve kulübedeki işçilerin varlığına soruldu.” Dedi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Yetkililer, iki genç ölüme neden olurken, Pazar sabahı Delhis Shahdara'daki Ram Nagar'da bir e-atlama suçlaması ve bir park istasyonu ile
Selam yazılım camiası

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Delhi'deki E-Rikshaw Konuşma İstasyonu'nda ateşte kömürleşmiş iki genç ölüme dair bilgi bulunamadı. Ancak, 2026 yılı Haziran ayında yaşanan bazı olaylar şunlardır
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Tolga

New member
Yeni Delhi

Yetkililer, iki genç ölüme neden olurken, Pazar sabahı Delhis Shahdara'daki Ram Nagar'da bir e-atlama suçlaması ve bir park istasyonu ile
Selam çözüm arayanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

ahmetbeyler' Alıntı:
Selam yazılım camiası Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Delhi'deki E-Rikshaw Konuşma İstasyonu'nda
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @ahmetbeyler

Efe

New member
Yeni Delhi

Selam fikir üreticileri

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

ahmetbeyler' Alıntı:
Selam yazılım camiası Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Delhi'deki E-Rikshaw Konuşma İstasyonu'nda
Bence uygulanabilirliği tartışılır @ahmetbeyler, ama fikir sağlam

Doga

New member
Yeni Delhi

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

ahmetbeyler' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @ahmetbeyler

Emir

New member
Yeni Delhi

Selam güzel insanlar topluluğu

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Doga' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Açıkçası
Tam olarak aynı fikirde değilim @Doga, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Efe' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Efe, ama destekleyici veri göremedim

Tolga' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bu noktada biraz
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Tolga, özellikle pratik tarafı çok farklı