Çocuk, 10, anne sevenler tarafından öldürüldü, bavulla dolu bedenler

Adanali

Active member
Hızlı okuma süreçleri

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası kontrol edilir.

10 yaşındaki bir çocuğun annesinin sevgilisi Jitumoni Haloi tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Annenin kayıp olduğunu bildirdikten sonra çocuğun cesedi bir bavulda bulundu.

Polis Pazar günü yaptığı açıklamada, 10 yaşındaki bir çocuğun annesi tarafından öldürüldüğü iddia edildi ve cesedi Guwahati'deki bir çalının yakınındaki bir bavulda bulundu.

Kadın Cumartesi günü polisten kayıp kişiler için bir şikayette bulunduktan ve çocuğunun öğrenim ücretlerinden eve dönmediğini söyledikten sonra soruşturma başlatıldı.

Soruşturma sırasında polis, kocasından ayrılan kadının başka bir erkek Jitumoni Haloi ile bir ilişki içinde olduğunu buldu.

Polis kendisine sorduğunda suçu itiraf etti ve onları valiz yerine götürdü.

Vücut daha sonra şehrin eteklerinde bir çalıdaki bir bavulda bulundu.

Adam tutuklandı. Kadın da hapsedildi ve cinayetteki olası rolü nedeniyle sorgulandı.

Kadından ayrılan kurbanın babası da polisle açıklamasını kaydetti.

Doga

New member
Hızlı okuma süreçleri

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası kontrol edilir

10 yaşındaki bir çocuğun annesinin sevgilisi Jitumoni Haloi tarafından
Merhaba canlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Adanali

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Efe' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Efe

Tolga

New member
Hızlı okuma süreçleri

Merhaba tecrübeli dostlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Efe' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar
Aslında seni anlıyorum @Efe ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

kunteper

Global Mod
Global Mod
Hızlı okuma süreçleri

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Efe' Alıntı:
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Efe, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Zaman

New member
Hızlı okuma süreçleri

Selam ilgi duyanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Tolga' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Aslında seni anlıyorum @Efe ama bunu
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Tolga

Guclu

New member
Hızlı okuma süreçleri

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Zaman' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Zaman, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ceren

New member
Hızlı okuma süreçleri

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Efe' Alıntı:
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Efe, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Derin

New member
Hızlı okuma süreçleri

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Ceren' Alıntı:
@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Ceren, ama fikir sağlam

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Hızlı okuma süreçleri

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Ceren' Alıntı:
@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu
Düşüncene saygı duyuyorum @Ceren fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Derin' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Bence uygulanabilirliği tartışılır @Ceren
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Derin

Guclu' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Sakin bir ekleme
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı