Chirag Delhi üst geçidi onarım nedeniyle kapalı olduğu için taşıtlar tekrar trafik sıkışıklığına hazırlanıyor

Adanali

Active member
İlk olarak Nehru Place-IIT kulvarında onarım çalışmaları başlatılacaktır (temsilci)


Yeni Delhi:

BT uzmanı Prerna Singh, aşram üst geçidi yaklaşık 100 gün kapalı kaldıktan sonra geçen hafta yeniden açıldığında rahat bir nefes aldı. Vasant Kunj’da yaşayan ve her gün Noida’ya seyahat eden 24 yaşındaki, bu dönemde işe gitmek için trafik sıkışıklığını aşmak zorunda kalan binlerce Güney Delhi sakini arasındaydı.

Şimdi bir ay daha sürecek hırıltılarla uğraşmaya hazırlanıyor.

Dış Çevre Yolu üzerindeki Çırağan Delhi Üst Geçidi’nin şeritlerinden birinde yapılan onarım çalışması nedeniyle Güney Delhi’de belirli güzergahlarda trafik aksayacak. Yetkililer, üst geçidin Pazar gününden itibaren 25 gün boyunca ilk tur onarım çalışması için kapalı kalacağını söyledi.

“Vasant Kunj’da yaşıyorum ve her gün Noida’ya seyahat etmem gerekiyor. Bu benim başımı ağrıtacak. Önce Ashram üst geçidindeki inşaat çalışmaları nedeniyle sıkıntı çekmek zorunda kaldık ve şimdi (yetkililer üst geçidi kapatıyor) Chirag Delhi.

“Yolculuğumda en az bir saatlik gecikmeye neden olacak. Geç saatlere kadar çalıştığım için metroya binemiyorum. Alternatif rotalar sadece daha uzun olacaktır. Singh, işin bir an önce bitmesini diliyorum” dedi.

Bazıları için déjà vu hissi, Güney Delhi’nin bazı kısımlarını trafiğin uğultusu ile Pazar günü başladı.

“Noida’dan Press Enclave Marg’daki ofisime geldim. Bir hukuk firmasında çalışan Shashank Singh, “Bir üst geçidin aniden kapanması pazar günü bile trafik sıkışıklığına neden oldu” dedi.

“Lal Bahadur Shastri Marg’a doğru dönmek zorunda kaldım ama 40 dakika trafiğe takıldım” diye ekledi.

Yolcular, şeritlerin kapalı olması nedeniyle yolculuklarının daha uzun olacağından şikayet ettiler.

Özel sektör çalışanı Uday Bhardwaj, “Bir üst geçit taşıt yolunun kapanmasıyla Panchsheel Park’taki ofisime ulaşmakta birçok sorun yaşayacağım.

“Noida’da yaşıyorum ve oraya gitmem genellikle 40 dakikamı alırdı ama şimdi daha uzun bir rota kullanmam gerekiyor ve bu, dolambaçlı yollar nedeniyle sıkışık olabilir. (Bu üstgeçitleri) sistematik bir şekilde onarmanın ve istedikleri zaman çalışmalarını durdurmamanın bir yolu olmalı.” Ayrıca, bu ayın sonlarında başlayacak olan Navratri kutlamalarının, çevredeki alanlardan geçişi aksatabileceğinden, aktarımın bir sorun haline geleceğine dair endişeler de var. kabus.

“Bu, önümüzdeki 50 gün boyunca, özellikle 21-29 Nisan civarında, Navratri için Kalkaji tapınak alanı yakınında yoğun bir adanmış akını olacağından, günlük işe gidip gelenleri etkileyecek.

Bir bankacı olan Bhaskar Sinha, “Aşram üst geçidi yeniden açıldığında, sonunda Delhi’nin kötü şöhretli trafiğinden biraz kurtulacağımızı düşündük” dedi.

Ancak Bhaskar Sinha iyimser olmaya devam ediyor ve kısa vadeli sorunlara rağmen sonuçta bundan yararlanacak olanların kendileri olacağını söyledi.

Delhi Trafik Polisinin tavsiyesine göre, onarım çalışmaları önce Nehru Place-IIT şeridinde başlayacak.

Üst geçidin kapanması nedeniyle, Malviya Nagar, Panchsheel Park ve Vasant Kunj dahil olmak üzere Güney Delhi’nin tüm önemli bölgelerine seyahat eden yolcuların trafik kesintileriyle karşı karşıya kalması muhtemeldir. Ancak, trafik polisi rahatsızlıktan kaçınmak için servis yollarını önerdi.

(Başlık dışında, bu haber Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyon beslemesi tarafından yayınlanmıştır.)


Günün Öne Çıkan Videosu



Hindistan, Naatu Naatu’nun Oscar’ları eve getirmesini umuyor
 
Üst