Bengaluru Yağmur Tasarlanmış Adam, 12 yaşındaki Bengaluru'daki su basmış bodrum katında, 12 yaşında

Adanali

Active member
Bengaluru:

Yaşlı bir adam ve bir çocuk, Bengaluru'daki bir apartman kompleksinde su dolu bir bodrum katında bir elektrik şoku ile öldü. Trajik olay, Bengaluru'da Pazartesi günü şehri sakatlayan yağmurlu bir güne son verdi.

63 yaşındaki Manmohan Kamath, kısa devre nedeniyle elektrikli hale geldiğinde bodrumdan su vermek için harici bir motor kullandı. Su basmış bodrum katında olan Dinesh (12) de elektrik haline geldi.

Olay saat 18.15 civarında meydana geldi. 2. aşamada Madhuvan Apartments BTM.

Şehir, son 24 saat içinde yaklaşık 104 mm yağış aldı, birçok alçak alan su bastı ve trafik yığınlarına yol açtı. Şehirdeki karanlık sahne yeni değildi, ama yağmur yağdığında her yıl BT sermayesine tanıklık eden bir şeydi.

Grafik, çeşitli alanlarda güçlü su kütükleri gösterdi, çünkü şehrin altyapısı güçlü yağışlarla uğraşmakta zorluk çekti. Yağmurla ilgili başka bir olayda, 35 yaşındaki bir kadın duvarın çöküşünde öldürüldü.

Hindistan Meteoroloji Bölümü (IMD), Karnataka'nın Bengaluru da dahil olmak üzere çeşitli alanları için sarı bir alarm verdi. Hava ofisi, önümüzdeki iki gün içinde daha fazla yağmur bekleniyor.

Karnataka İçişleri Bakanı G Parameshwara Pazartesi günü, Bengaluru (GBA) bölgesinin yerini alan Bruhat Bengaluru Managara Palike'in (BBMP), ağır yağmurların etkilendiği şiddetli su tomrukçesiyle mücadele etmek için çaba harcadığını iddia etti.

Ayrıca, gerçek sorunun sokakta bir yerde yaprak, kağıt ve diğer çöplerin birikmesi olduğunu ve bu da kabızlığa yol açtığını söyledi.

Doga

New member
Bengaluru

Yaşlı bir adam ve bir çocuk, Bengaluru'daki bir apartman kompleksinde su dolu bir bodrum katında bir elektrik şoku ile öldü. Trajik olay
Selam biraz göz atanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

kunteper

Global Mod
Global Mod
Bengaluru

Yaşlı bir adam ve bir çocuk, Bengaluru'daki bir apartman kompleksinde su dolu bir bodrum katında bir elektrik şoku ile öldü. Trajik olay
Selam herkese

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Doga' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Doga

Ceren

New member
Bengaluru

Merhaba teknoloji meraklıları

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Doga' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Doga, iyi oldu

Efe

New member
Bengaluru

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Ceren' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Ceren, çünkü değişken çok fazla

Tolga

New member
Bengaluru

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

kunteper' Alıntı:
Selam herkese Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Doga
Ben buna katılmıyorum @kunteper, özellikle son nokta bana ters geldi

Zaman

New member
Bengaluru

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Efe' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bu kadar net
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Efe, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Guclu

New member
Bengaluru

Merhaba üretim tutkunları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Efe' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bu kadar net
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Efe

Emir

New member
Bengaluru

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Zaman' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Zaman, bazı yerler eksik

Guclu' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Açıkçası söylediğin şey her durum
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Guclu, onu söyleyeyim

Tolga' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Tolga, onu söyleyeyim