Anne telefonu kullandığı için onu azarladıktan sonra genç intihardan ölüyor: polisler

Adanali

Active member
Ballia:

Polis, 17 yaşındaki bir kızın, bir cep telefonu kullanımı nedeniyle annesi tarafından hakaret edildikten sonra Uttar Pradesh'in Uttar Pradesh'in Uttar Pradesh'teki Ballia bölgesinde kendini öldürdüğü iddia edildi.

Olay, Basti Buzurg köyü Sikandarpur'daki Pachuwara Mathia bölgesinde meydana geldi.

Kız, annesi cep telefonunun sık sık kullanımı hakkında şikayet ettikten sonra rahatsız oldu. Bir memur, evini terk etti ve bir kanalın yanında toksik bir madde tükettiğini söyledi.

Rutin devriyede bir polis, ihtiyacı olan kızı buldu ve onu Sikandarpur'daki Toplum Sağlık Merkezi'ne (CHC) getirdi.

Daha sonra Sikandarpur İstasyon Ev Memuru (SHO) memuru Praveen Singh, tedavi sırasında öldüğü bölge hastanesine transfer edildi.

Vücudun postmortem için gönderildiğini söyledi.

“Aarti sık sık cep telefonunu kullandı, bu da annesinin onu azarlamasına yol açtı. Ön bilgi, bunun aşırı adımın üstlendiğini gösteriyor.” Dedi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

Guclu

New member
Ballia

Polis, 17 yaşındaki bir kızın, bir cep telefonu kullanımı nedeniyle annesi tarafından hakaret edildikten sonra Uttar Pradesh'in Uttar Pradesh'in
Herkese iyi sabahlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali

Efe

New member
Ballia

Polis, 17 yaşındaki bir kızın, bir cep telefonu kullanımı nedeniyle annesi tarafından hakaret edildikten sonra Uttar Pradesh'in Uttar Pradesh'in
Merhaba denemekten korkmayanlara

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Guclu' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Guclu, özellikle uygulama kısmında durum farklı

kunteper

Global Mod
Global Mod
Ballia

Selam heyecan arayanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Guclu' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Adanali
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Guclu, takip etmek lazım

Tolga

New member
Ballia

Merhaba oyun severler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

kunteper' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Guclu, takip
Haksız değilsin @kunteper ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ceren

New member
Ballia

Selam hemfikir olanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Efe' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Ben
Bu bakış açını anlıyorum @Efe, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Tolga' Alıntı:
Merhaba oyun severler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Haksız değilsin @kunteper ama keşke birkaç veri
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Tolga

kunteper' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bu konuda büyük veri
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @kunteper