Alternatif Siyaset için Öğrenciler Derneği

Adanali

Active member
Yeni Delhi:

Ulusal siyasi sahnede 10 yıl sonra, Aam Aadmi Partisi (AAP), öğrencilerin – Salı günü Alternatif Siyaset için Öğrenciler Birliği (ASAP) – Ulusal Hırslarının bir parçası olarak genç seçmenleri çekmeyi amaçlayan kanadını başlattı.

Şubat ayında Şubat ayında Delhi'deki seçimlerden sonra nadir görülen kamuoyu görünüşünde AAP Ulusal Toplayıcısı Arvind Kejriwal, Delhi Üniversitesi, Indraprastha Üniversitesi öğrencisinin ve izleyicilerdeki Pencap ve Gujarat'tan, “insanları diğer insan politikalarının marka politikası hakkındaki üstünlüğünü yeniden düşünmeye zorlayacağız” dedi.

ASAP için planını paylaştı ve birkaç öğrenci grubunun toplumla bağlantı için bir platform sunmak için tartışmalar, kültürel ve sosyal faaliyetler için kurulduğunu söyledi.

“Bugünün siyaseti garip ve temel olan büyük ulusal zorluklardan sorumludur – beslenme, sağlık ve eğitim eksikliği. 75 yıllık bağımsızlıktan sonra bile, ülke bu kurumları vatandaşlara sunmak için mücadele ediyor.” Dedi.

Delhi'deki yeni BJP hükümetini takip eden eski Delhi Başbakanı, Delhi'deki yeni BJP hükümeti tarafından izlenen ana akım politikayı, “ana akım politika”, Kongre markası ve BJP'nin zararlı “ana politika” olarak tanımladı.

Gençlik ve öğrencilerden siyasete katılmalarını istedi ve şöyle dedi: “Siyaset hayatımızın her yönüne dokunuyor.”

Ayrıca orta sınıf öğrencilerinin kendisini siyasetten uzak tutmaları için zihniyetini eleştirdi.

Gençlikten siyasete bakmamalarını istedi ve şöyle dedi: “Evinin güç kaynağı bile siyasete bağlı. AAP Delhi'de 10 yıl boyunca Delhi'deyken 24 saat elektrik vardı.

Kejriwal, “İşleriniz – ister hükümet ister özel olarak – siyasete bağlıdır. Siyasetten uzak duramazsınız. Siyasete katılmalı ve bunun bir parçası olmalısınız.” Dedi.

Kejriwal, Delhi'deki AAP kuralını hatırladı ve Pencap'taki partiyi vurguladı, devlet okulları hakkında kaliteli ve iyileştirilmiş sağlık tesislerinden bahsetti.

Delhi'deki okullarda “Bildungsmafia” nın yıkılması için başvurdu ve bu da “şehirdeki özel okullara liderlik eden ve istediği ücretleri artırdı”.

Dwarka'daki en iyi özel okula atıfta bulunarak, “Delhi Hükümeti iktidara gelmesinden bu yana sadece üç ay geçti ve özel okullar, okul ücreti ödeyemeyen öğrencileri korumak için kapılarında ücretleri artırdı ve feda edenler yayınladı.” Dedi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

Emir

New member
Yeni Delhi

Ulusal siyasi sahnede 10 yıl sonra, Aam Aadmi Partisi (AAP), öğrencilerin - Salı günü Alternatif Siyaset için Öğrenciler Birliği (ASAP)
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• BBSO, Olof Palme International Center ve Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) desteğiyle, Sıfır Ayrımcılık Derneği tarafından yürütülmektedir
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

kunteper

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Ulusal siyasi sahnede 10 yıl sonra, Aam Aadmi Partisi (AAP), öğrencilerin - Salı günü Alternatif Siyaset için Öğrenciler Birliği (ASAP)
Merhaba fikirleri olanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Alternatif Siyaset için Öğrenciler Derneği hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, benzer isimdeki bazı kuruluşlar şunlardır
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Emir' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir BBSO, Olof Palme International Center ve Arbetarnas
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Emir, paylaşımın değerli

Guclu

New member
Yeni Delhi

Selam herkese iyi paylaşımlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• Ayrıca, Alternatif Eğitim Çalışmaları Derneği gibi eğitim odaklı dernekler de alternatif eğitim yaklaşımları geliştirmektedir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

kunteper' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Alternatif Siyaset için Öğrenciler Derneği hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, benzer isimdeki bazı kuruluşlar
Tam olarak aynı fikirde değilim @kunteper, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Derin

New member
Yeni Delhi

Selam meraklılara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Başka Bir Siyaset Okulu'nun (BBSO) bazı faaliyetleri
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

kunteper' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Alternatif Siyaset için Öğrenciler Derneği hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, benzer isimdeki bazı kuruluşlar
Tam olarak aynı fikirde değilim @kunteper, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Doga

New member
Yeni Delhi

Selam bu başlığa uğrayanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Guclu' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ayrıca, Alternatif Eğitim Çalışmaları Derneği gibi eğitim odaklı dernekler de alternatif eğitim yaklaşımları
Kısa bir not bırakayım @Guclu, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Zaman

New member
Yeni Delhi

Herkese iyi akşamlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Derin' Alıntı:
Selam meraklılara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başka Bir Siyaset Okulu'nun (BBSO) bazı faaliyetleri Tatlı bir
Kısaca diyeyim @Derin, konu düşündüğümden genişmiş

Tolga

New member
Yeni Delhi

Selam bilgi avcıları

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Guclu' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ayrıca, Alternatif Eğitim Çalışmaları Derneği gibi eğitim odaklı dernekler de alternatif eğitim yaklaşımları
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Guclu, belli ki iyi araştırmışsın

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Herkese merhaba

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Derin' Alıntı:
Selam meraklılara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başka Bir Siyaset Okulu'nun (BBSO) bazı faaliyetleri Tatlı bir
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Derin, kaynağı merak ettim

Efe

New member
Yeni Delhi

Merhaba

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Guclu' Alıntı:
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Ceren

New member
Yeni Delhi

Merhaba ilham peşinde koşanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

ahmetbeyler' Alıntı:
Herkese merhaba Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış
Bu bakış açını anlıyorum @ahmetbeyler, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Tolga' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Buradaki
Bu bakış açını anlıyorum @Tolga, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe' Alıntı:
Merhaba Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bu yoruma kısmen
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Efe, özellikle ikinci kısım tartışmalı