9 Öldürüldü, 8 Rajasthans Bikaner'de büyük bir gaz silindiri patlamasından sonra yaralandı

Adanali

Active member
Bicans:

Dokuz kişi öldü ve sekiz kişi Çarşamba günü Rajasthan'daki Bikaner Bölgesi'ndeki bir dükkanda ciddi şekilde yaralandı.

Olay, Bikaner City'deki yoğun Kotwali polis karakolunda Madan pazarında meydana geldi. Patlama, işletmenin bulunduğu binaya zarar verdi.

Patlama o kadar güçlüydü ki, pazarın birinci katının çatısı çöktü ve moloz altında düzinelerce insan yaptı.

ASP Vishal Jangid, “Olay, altın ve gümüşle çalışmanın yapıldığı bir işte meydana geldi. Şimdiye kadar sekiz kişi öldü.” Dedi.

Acil durum kampanyası, NDRF, SDR, sivil savunma ve polis ortak ekipleri kalıntılardan diğer beş cismi geri aldı.

X'teki bir yazıda Tika, Rajasthan Meclisi'nde muhalefet lideri Ram Jully, “Bicanian'da gaz silindiri patlaması nedeniyle 9 kişinin ölümü haberi son derece üzücü ve mutsuz. Yaslamalara en derin taziye.” Dedi.

“Tanrı'nın ölen ruhlara ve güç vermesi için dua ediyorum, bu muazzam kaybı ve yaralıların hızlı bir şekilde iyileşmesi için aile üyelerine barış vermek için.”

Daha fazla soruşturma henüz tamamlanmadı.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

Efe

New member
Bicans

Dokuz kişi öldü ve sekiz kişi Çarşamba günü Rajasthan'daki Bikaner Bölgesi'ndeki bir dükkanda ciddi şekilde yaralandı

Olay, Bikaner City'deki
Merhaba buradan geçen herkese

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Tolga

New member
Bicans

Dokuz kişi öldü ve sekiz kişi Çarşamba günü Rajasthan'daki Bikaner Bölgesi'ndeki bir dükkanda ciddi şekilde yaralandı

Olay, Bikaner City'deki
Merhaba buradan geçen herkese

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Efe' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Efe, güzel yaklaşmışsın

Doga

New member
Bicans

Olay, Bikaner City'deki
Selam aramıza yeni katılanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Efe' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ceren

New member
Bicans

Olay, Bikaner City'deki
Merhaba

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Doga' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben tam
Haksız değilsin @Doga ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zaman

New member
Bicans

Olay, Bikaner City'deki
Selam sevgili insanlar

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Efe' Alıntı:
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Efe, ben böyle düşünmemiştim

kunteper

Global Mod
Global Mod
Bicans

Olay, Bikaner City'deki
Merhaba koca ekip

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Efe' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Derin

New member
Bicans

Olay, Bikaner City'deki
Selam güzel insanlar

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Doga' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben tam
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Doga, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Emir

New member
Bicans

Olay, Bikaner City'deki
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Derin' Alıntı:
Selam güzel insanlar @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Doga
Bazı yerlerde haklısın @Derin, ama bütünüyle katılamıyorum

Guclu

New member
Bicans

Olay, Bikaner City'deki
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Doga' Alıntı:
Benim fikrim biraz farklı @Doga, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Bicans

Olay, Bikaner City'deki
Merhaba fikirleri olanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Guclu' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış