200 dükkan,

Adanali

Active member
Okuma

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası kontrol edilir.

Sarojini Nagar pazarından NDMC ve Delhi polisi, kamusal alanları yeniden kazanmak için NDMC ve Delhi polisini aynı anti-tetikleme sürüşünde kaldırdı. Bayiler, bazı yetkili işletmelerin hasar gördüğünü ve operasyonun resmi emirler olmadan sabah 1'e kadar uzandığını iddia etti.

Yeni Delhi:

Mega-anti-crotentrive'da, Delhi'deki Sarojini Nagar pazarından yaklaşık 200 mağaza. Yeni Delhi Belediye Konseyi (NDMC) ve Delhi Polisi, öğrenim karşıtı geziyi 23: 00'da gerçekleştirdi. 17 Mayıs Cumartesi günü ve “yetkisiz sağlayıcılar, halkalar ve müdahaleler -vatandaşlar için alan kaydetti.

Sarojini Nagar Mini Tüccarlar Derneği başkanı Ashok Randhawa, yaklaşık 150 ila 200 dükkan ve standın patikalardan ve pazar alanlarından kaldırıldığını söyledi.

Bay Randhawa ayrıca bazı yetkili dükkanların araba kullanırken hasar gördüğünü iddia etti.

“Piyasaya geldiğimizde, daha sonra ve bazı yetkili dükkanların bir kısmının da kırıldığını gördük” dedi.

Raporlara göre, bayiler resmi düzenlemeden saat 1'e kadar polise bildirdi.

Güney Batı Bölgesi'nden polis komiser yardımcısının X'te (eski adıyla Twitter) paylaştığı bir Haberda, piyasayı temizlerken düzinelerce polis memuru görüldü. Sağlayıcılar, başlarında masalar bulunan pazar alanından gitti. Birçok sağlayıcı da eşyalarını bir hıza davet etti.

Delhi, “Yaya hareketini etkileyen yetkisiz yol satıcıları ve engelleme etkili bir şekilde temizlendi. Ziyaretçiler için güvenli ve erişilebilir bir ortam sağlamak için temizlik ve kamu rahatlığı önceliklendirildi.” Dedi.

PS Sarojini Nagar & tarafından yaygın bir müdahale sürüşü yapıldı. @Tweetndmc Sarojini Nagar Pazarı'nda.

Çabalar, daha güvenli ve erişilebilir bir pazar ortamı için yaya hareketini ve temizliği restore etmeye odaklandı. @Ltgovdelhi@Cmodelhi@Cpdelhi#Dpupdates pic.twitter.com/up8jzgt6l

– DCP Güney Batı Bölgesi (@DCP_SOUTHWEST) 20 Mayıs 2025
NDMC, “daha iyi bir sabah için bozukluğu netleştirmek” için düzenli olarak bu tür sürücüleri gerçekleştirdi. Kayıt karşıtı itici güçlerin arkasındaki fikir, kentsel alanları özgür tutmak ve insanlar için pazarlara, patikalara ve diğer kamusal alanlara açık erişim sağlamaktır.

“Piyasalarımızı açık, güvenli ve erişilebilir tutalım,” diye yazdı NDMC, dün yolculuğun paylaşılırken.

🚫
Daha iyi bir sabah için bozukluğu temizleyin!
Sarojini Nagar Pazarı'ndaki (Cl. 11) NDMCS Mega Yoğunlaştırma Sürüşü, Yetkili Olmayan Sağlayıcıları, Yüzükleri ve Müdahaleleri Siler -Vatandaşlar için Alanın Kazanması!
Pazarlarımızı açık, güvenli ve erişilebilir tutalım!#Ndmc #CroachmentFree pic.twitter.com/l5nxrss7lp

– Yeni Delhi Belediye Konseyi'nin yetkilisi (@tweetndmc) 20 Mayıs 2025

Sarojini Nagar, bütçesi dostça moda bulgularıyla ünlüdür.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

Ceren

New member
Okuma

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası kontrol edilir

Sarojini Nagar pazarından NDMC ve Delhi polisi, kamusal alanları yeniden kazanmak için
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Doga

New member
Okuma

Sarojini Nagar pazarından NDMC ve Delhi polisi, kamusal alanları yeniden kazanmak için
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ceren' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Efe

New member
Okuma

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Doga' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Doga, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Zaman

New member
Okuma

Selam fikir üreticileri

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Efe' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Doga, diğer ihtimalleri de
Okurken sıkılmadım @Efe, akıcı yazmışsın

Emir

New member
Okuma

Selamlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Zaman' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Okurken sıkılmadım @Efe, akıcı yazmışsın
Katılmak zorundayım diyemem @Zaman, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Tolga

New member
Okuma

Selam aramıza yeni katılanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Efe' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Adanali Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Doga, diğer ihtimalleri de
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Efe, tartışmaya değer

kunteper

Global Mod
Global Mod
Okuma

Merhaba canlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Emir' Alıntı:
Selamlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Katılmak
Bu bakış açını anlıyorum @Emir, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Derin

New member
Okuma

Merhaba yazılım ailesi

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Adanali

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Efe' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Efe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Guclu

New member
Okuma

Merhaba buradakilere

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Doga' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Doga, merak ettiriyor

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Okuma

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Guclu' Alıntı:
Merhaba buradakilere @Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Guclu, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

kunteper' Alıntı:
Merhaba canlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu bakış açını anlıyorum
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @kunteper

Derin' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Adanali Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Katılmak zorundayım diyemem
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Derin