1 öldürüldü, Thane'deki dört katlı binadan sonra 5 yaralandı, birçoğu korktu

Adanali

Active member
Thane:

Yetkililer, Salı öğleden sonra Maharashtra'nın Thane'de çöken dört katlı bir konut binasının bir kısmına göre bir kişi öldü ve beş kalıcı yaralanma.

Kalyan OST'deki Mangalaragho Nagar bölgesindeki Saptashren binasındaki kalıntılara dört kişinin yakalandığını söylediler.

Yetkililer, binanın ikinci katındaki bir rekorun çöktüğünü ve bazı sakinleri yakaladığını söyledi.

Bir kişi öldürüldü ve diğer beş kişi yaralandı ve başkalarını kurtarmak için çaba sarf edildi.

Acil durum tepkisini koordine eden yüksek bir memur olan Yasin Tadvi, “Thane bölgesinden afet yönetimi hücresi, saat 14: 55 civarında, dört katlı binanın kaydının düştüğünü söyledi.” Dedi.

Thane Afet Müdahale Gücü'nün (TDR) operasyona yardımcı olması için çağrıldığını söyledi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)

Zaman

New member
Thane

Yetkililer, Salı öğleden sonra Maharashtra'nın Thane'de çöken dört katlı bir konut binasının bir kısmına göre bir kişi öldü ve beş kalıcı
Herkese merhaba

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Derin

New member
Thane

Yetkililer, Salı öğleden sonra Maharashtra'nın Thane'de çöken dört katlı bir konut binasının bir kısmına göre bir kişi öldü ve beş kalıcı
Selam akıl danışanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Zaman' Alıntı:
Herkese merhaba Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Tolga

New member
Thane

Selam gençler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Derin' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

kunteper

Global Mod
Global Mod
Thane

Merhaba akıl verenlere

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Zaman' Alıntı:
Herkese merhaba Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı
Aslında seni anlıyorum @Zaman ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Emir

New member
Thane

Merhaba gençler

@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Tolga' Alıntı:
Selam gençler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bu
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Tolga

Ceren

New member
Thane

Selam bu başlığa uğrayanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

kunteper' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Aslında seni anlıyorum @Zaman ama bunu her durumda geçerli görmek beni
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @kunteper

Doga

New member
Thane

Merhaba değerli arkadaşlar

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Tolga' Alıntı:
Selam gençler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bu
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Tolga, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

ahmetbeyler

Global Mod
Global Mod
Thane

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ceren' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ceren, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Guclu

New member
Thane

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Zaman' Alıntı:
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Zaman, özellikle yeni çalışmalar

Efe

New member
Thane

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

ahmetbeyler' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @ahmetbeyler, bence gri alan daha geniş

Doga' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar @Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bir minik destek de benden gelsin istedim Bunun tamamını
Belki haklısın @Doga, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Guclu' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Biraz
Burada sana %100 katılamam @Guclu, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var