Viral Haber, anneyi yenen kadını, Gwalior'da ve saçından çeken kadını gösterir

Adanali

Active member
BOPAL:

Madhya Pradesh'te annesini yenen bir kadının Habersu, şimdi denizcilik için huysuz cinayet ışığında kendisinin ve annesinin hayatı için korkmuş olan kocasıyla viral hale geldi. Yaşlı kadının, oğlunu kayınvalidesinden korumaya çalıştıktan sonra Gwalior evinde gelini tarafından görüldüğü söylenir.

Araba yedek bir iş yürüten Vishal Batra ve annesi Sarla Batra polise kayınvalidelerinin evlerine girip “küçük bir sorun” nedeniyle onlara saldırdığından şikayet etti. Bay Batra daha sonra gazetecilere, karısının annesini eve göndermekte ısrar ettiğini söyledi – ki bu reddetti.

Bayan Batra, kızının 1 Nisan öğleden sonra babasını aradığını iddia etti ve daha sonra bazı raketlerle Adarsh Kolonisi'ndeki evine ulaştı. CCTV Habersu, kayınpederi eve girip aniden vurduğunda Vishal Batra'yı evinde gösterdi. Geri vurmaya çalıştı, ama bazıları içeri girdi ve onu dövmeye başladı.

Birinci katta olan karısı aşağı indi ve oğlunu kurtarmaya çalışırken görülen annesini -law -law uzakta çekti. Video, kadını saçlarına nasıl sürüklediğini ve kollarına birkaç darbe indirdiğini gösterdi.

Saldırı sırasında küçük oğlu – gözle görülür bir şekilde korkmuş – vardı.

Başka bir Haber, Bay Batra'nın sokaklarda saldırıya uğradığını ve oğlunun annesini çekmeye çalıştığını gösterdi. Şu anda şişmiş bir gözü olan Sarla Batra, oğlunun -Laws'ın onu dışarıya çektiğini ve saldırının devam ettiğini iddia etti. Komşular yakında müdahale etti ve mesele polis karakoluna taşındı.

“Çok taciz ediyorum. Artık dayanamıyorum. Raket aradınız ve baban ve erkek kardeşin bizi dövebilir. Birisi bir kadını nasıl yenebilir? Şimdi bizi öldürmekle tehdit ediyor. Korkuyoruz ve evden uzak duruyoruz,” dedi Haberler.

Bay Batra, kardeşinin onu polis karakolunda onu ve annesini öldüreceğini tehdit ettiğini iddia etti. Ve onun -laws da evini devraldı – sözde crores olarak değer verildi – ve onları dışarıda mahsur kalmaları için kapattı. Karısının kendisine ve annesine karşı yanlış suçlama yapmakla tehdit ettiğini iddia etti.

“Korkarım ki eşim beni ve yaşlı annemi olay gibi öldürebilir,” dedi rapor etmek için ve bir kadının ve sevgilisinin kocasını öldürdüğü, cesedini doğurduğu ve bir davulda sakladığı korkunç cinayete işaret etti.

Karısı ve babası -law hala bu konuda halka açık bir yorum yapmak zorundadır.

Bay Batra ayrıca polisin başlangıçta yardım etmeye hazır olmadığını ancak daha sonra bir FIR sunduğunu iddia etti. Cuma günü polis polis ofisine gitti, bunun üzerine Polis Müfettiş Yardımcısı (DSP) kesinlikle Batra'yı sigortaladı.