Rajasthan'da 3. sınıf öğrencileri okulda acımasızca dövüldü, öğretmen açığa alındı

Adanali

Active member
Rajasthan'ın Barmer bölgesinde bir üçüncü sınıf öğrencisi, bir öğretmen tarafından vahşice dövüldü. (Temsilci)

Jaipur:

Rajasthan'ın Barmer bölgesinde bir üçüncü sınıf öğrencisi, okul numarasını doğru yazamadığı için bir öğretmen tarafından acımasızca dövüldü.

Bu olay, sosyal medyada eyalet eğitim bakanı Madan Dilawar'ı etiketleyen yerel bir sakin tarafından paylaşıldı. Milli Eğitim Bakanı derhal harekete geçti ve öğretmenin açığa alınmasını emretti.

Bakan Madan Dilawar bugün, Barmer İlkokulu Bölge Eğitim Memuru Krishna Singh'e, Chauhtan Devlet Yüksek İlkokulu 1. Sınıf öğretmeni Ganpat Patalia'nın öğrenciyi acımasızca dövdüğü gerekçesiyle uzaklaştırılması talimatını verdi.

“Üçüncü sınıf öğrencisi okul numarasını doğru yazamadığı için siyah-mavili darp edildi. Yetkililer Press Trust of India'ya “Yüzü kırmızı ve şişmişti” dedi.

Yetkililer, askıya alma süresi boyunca Ganpat Patalia'nın Barmer'deki merkeze rapor vereceğini ve burada varlığını düzenli olarak belgelemesinin zorunlu olacağını doğruladı.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)