Polis, 2 Evsizi Vurup Birini Öldüren Şüpheliyi Bulmak İçin Yardım İstiyor

Adanali

Active member
Polis, 2 Evsizi Vurup Birini Öldüren Şüpheliyi Bulmak İçin Yardım İstiyor
New York City yetkilileri, Cumartesi sabahı erken saatlerde Aşağı Manhattan’da biri ölümcül olmak üzere uyuyan iki evsizi vuran bir kişinin bulunması için halktan yardım istedi.

Sabah 4:30 sularında, polis King ve Varick caddelerinin köşesindeki bir çağrıya yanıt verdi ve sağ kolundan kurşun yarası olan 38 yaşında İspanyol bir adam buldu. New York Polis Departmanından Başkan Yardımcısı Hank Sautner Cumartesi günü geç saatlerde düzenlediği basın toplantısında, adam vurulduğunda uyuyordu, dedi.

Kurban, “Ne yapıyorsun?” diye bağırdı. Bay Sautner, saldırganın King Caddesi’nden doğuya kaçtığını söyledi. Polis, yaralının yakındaki bir hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu söyledi.

Daha sonra, sabah saat 6 sularında, polise göre, aynı kişi 148 Lafayette Caddesi’nin dışında uyku tulumunda uyuyan bir adamı vurarak öldürdü.

Polis, yaklaşık 11 saat sonra, akşam 17.00’den kısa bir süre önce 911 çağrısına yanıt verdi ve olay yerinde öldüğü belirlenen kimliği belirsiz adamı buldu. dedim. Bay Sautner, başından ve boynundan vurulan adamın Siyah olduğunu, ancak kendisinin veya diğer adamın ırkları için hedef alındığını gösteren hiçbir kanıt olmadığını söyledi.

“Buradaki bağlantı açıkçası her iki beyefendinin de evsiz olması,” dedi.

Belediye Başkanı Eric Adams, adamların evsiz olması nedeniyle yapılan silahlı saldırıyı “açık ve korkunç kasıtlı eylem” olarak nitelendirdi. “Bu kişiyi bulmamız gerekiyor ve bize yardım edecek New Yorklulara ihtiyacımız var” dedi.

Bay Adams, şehrin, sayıları giderek artan evsizler sorununu çözmesi gerektiğini söyledi. Kısa süre önce sabah saat 2’de metroya bindiğini ve metro sistemini tek sığınakları olarak gören “çok fazla insan” gördüğünü söyledi.

“Bunun devam etmemesini sağlamalıyız,” dedi Bay Adams. “Bu benim taahhüdüm ve yükümlülüğüm.”

Benzer çağrılar, Çin Mahallesi’nde dört evsiz kişinin hayatını kaybetmesine neden olan başka bir korkunç saldırının ardından 2019’da da duyulmuştu. Bu davada cinayetle suçlanan Randy Rodriguez Santos’un kendisi de evsizdi.
Alıntıdır