Pencap’taki et fabrikasında tank temizleyen 4 işçi öldü: Polisler

Adanali

Active member
Polis, Pencap’ın Dera Bassi bölgesinde bir yağ tankını temizlerken dört işçinin öldüğünü söyledi. (Temsilci)

Dera Bassi, Pencap:

Bir polis yetkilisi, Pencap’ın Dera Bassi kentindeki bir federal et fabrikasında bir yağ tankını temizlerken Cuma günü öğleden sonra dört işçinin öldüğünü söyledi.

Olay, dört işçinin teker teker gres tankına girmesiyle meydana geldi. Tankı temizlerken zehirli dumanları soludular.

Tanka giren ancak çevredekiler tarafından kurtarılan kurbanlardan biri yaşadıklarını anlattı.

“Zamanla depoda biriken gresi temizlemek için bir işçi depoya girdi. Birinci işçi geri gelmeyince ikincisi bindi ama o da zehirli dumanları soludu ve dışarı çıkamadı. Bundan sonra tanka iki işçi daha girdi. Hiçbiri çıkmayınca tanka girdim ve zehirli dumanları teneffüs ettikten sonra bayıldım.”

“Daha sonra kurtarıldım ve bir şekilde hayatta kaldım. Ancak dört işçinin geri kalanı zehirli dumanlara yenik düştü” dedi.

Ölenlerin kimlikleri Manak, Shridhar Pandey, Kurban ve Janak olarak belirlendi. Cenazeler Dera Bassi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis konuyu araştırıyor.

(Başlık dışında, bu haber Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyon beslemesi tarafından yayınlanmıştır.)