Öğretmen Sendikaları Yeniden Uzaktan Eğitim İçin Zorlarken Veliler Endişeleniyor. Demokratlar da öyle.

Adanali

Active member
Öğretmen Sendikaları Yeniden Uzaktan Eğitim İçin Zorlarken Veliler Endişeleniyor. Demokratlar da öyle.
Çok az Amerikan şehrinde, öğretmenler sendikası üyelerinin Omicron dalgalanması sırasında sınıfların güvensiz olduğunu savunarak şahsen çalışmayı reddetmesinden sonra ülkenin üçüncü en büyük okul sisteminin bu hafta kapatıldığı Chicago’nunki kadar dolu bir çalışma politikası var.

Ancak birçok başka yerde, çoğu okulun bu yıl normal şekilde çalışmasına izin veren belirsiz çalışma barışı çökme tehlikesiyle karşı karşıya.

Sendikalar henüz işten ayrılma tehdidinde bulunmamakla birlikte, bazı durumlarda uzaktan eğitime dönüş için baskı yaparak müzakere masalarına geri döndüler. Sık sık hastalık nedeniyle personel yetersizliğinden ve hızlı testlerin ve tıbbi sınıf maskelerin yetersizliğinden bahsederler. Bazı öğretmenler, arka koruma eyleminde, hastalanmalar düzenlediler.

Milwaukee’de okullar, personel sorunları nedeniyle 18 Ocak’a kadar uzak. Ancak öğretmenler sendikası başkanı Amy Mizialko, durumun önemli ölçüde düzeleceğinden şüpheliydi ve okul yönetim kurulunun çevrimiçi dersleri genişletmeye direneceğinden endişelendi.

“Bir kavga olacağını tahmin ediyorum,” dedi Mizialko.

Bölgeye, en azından bire bir eğitimin yıla başlamasını geciktirdiği için teşekkür etti, ancak Demokrat yetkilileri öğretmenler ve okullar üzerinde gerçekçi olmayan baskılar yapmakla eleştirdi.

Mizialko, ABD eğitim sekreteri ve Chicago belediye başkanına atıfta bulunarak, “Bence Joe Biden ve Miguel Cardona ve New York şehrinin yeni seçilen belediye başkanı ve Lori Lightfoot – hepsi okulların açılacağını ilan edebilirler” diye ekledi. “Ancak bu kontrolsüz dalgalanmada hasta olan eğitimciler için adım atacak yüz binlerce insan olmadıkça, olmayacaklar. ”

Chicago’daki Peter A. Reinberg İlköğretim Okulu. Belediye Başkanı Lori Lightfoot ve öğretmenler sendikasının okul güvenliği ve pandemi önlemleri konusunda anlaşamamasının ardından şehirdeki devlet okulları kapatıldı. Kredi. . . Lyndon, The New York Times için Fransızca

Pek çok ebeveyn ve öğretmen için pandemi, enfeksiyon riski, çocuk bakımı krizleri, ekrandan okul sıkıcılığı ve hepsinden önemlisi kronik istikrarsızlık konusunda bir endişe sloganı haline geldi.

Ve Demokratlar için, uzaktan eğitim üzerindeki gerilimlerin yeniden canlanması, kesinlikle istenmeyen bir gelişmedir.

Sendikalarla yakın bağları olduğu için Demokratlar, Chicago’daki gibi ek kapanışların, partinin Virginia valiliği yarışındaki son kaybının olası bir tekrarına yol açabileceğinden endişe duyuyor. Anketler, okuldaki aksamaların Cumhuriyetçileri geride bırakan kararsız seçmenler, özellikle de banliyödeki beyaz kadınlar için önemli bir sorun olduğunu gösterdi.

Virginia’daki çalışmaları okulların kapanmasının Demokratlara zarar verdiğini gösteren anket şirketi ALG Research’ün ortağı Brian Stryker, “Yaptığımız çoğu eyalet anketinde büyük bir anlaşma” dedi.

Firması Başkan Biden’ın 2020 kampanyası için anket yapan Bay Stryker, “Bunun Chicago şehir hattında duran siyasi bir sorun olduğunu düşünen herkes kendi kendine dalga geçiyor” diye ekledi. “Bu, ülke genelinde Illinois’in her yerinde yankılanacak. ”

Ülkenin 50 milyondan fazla devlet okulu öğrencisinin bir milyondan fazlası, Ocak ayının ilk haftasında bölge çapındaki kapanmalardan etkilendi; bunların çoğu aniden açıklandı ve ebeveynler arasında bir hayal kırıklığı dalgasını tetikledi.

Oğlu, Chicago’daki Walter Payton College Hazırlık Lisesi’ne devam eden Dan Kirk, “Genelde ağır hasta olanlar çocuklar değil, ancak uzaktan eğitimden muzdarip olanların çocuklar olduğunu biliyoruz” dedi. bu haftaki ayrılık.

Birkaç sendikasız okul ağı ve bölgesi tatilden sonra geçici olarak uzaktan öğrenmeye geçti. Ancak pandemi boyunca doğru olduğu gibi, Detroit, Cleveland, Milwaukee dahil olmak üzere bölge çapındaki geçici kapatmaların çoğu, güçlü sendikaların ve koronavirüse karşı daha temkinli bir yaklaşımın olduğu liberal eğilimli bölgelerde gerçekleşiyor.

Quita Shorty, Atlanta’daki Centennial Academy sözleşmeli okulunda bir öğrenci, derse evden devam ediyor. Şehirdeki okullar, Pazartesi günü şahsen dönme planları ile bu hafta uzaklara gitti. Kredi. . . The New York Times için Dustin Chambers

Sendikaların talepleri, her şeye rağmen, yaklaşık iki yıldır yaptıklarının yankısı. Artık aşılar var ve virüsün okulda bulaşmasının sınırlı olduğuna dair güven verici bilgiler var. Omicron varyantı, oldukça bulaşıcı olsa da, önceki Covid-19 yinelemelerine göre daha az ciddi hastalığa neden oluyor gibi görünüyor.

Çoğu bölge lideri ve birçok eğitimci, okulların açık kalmasının zorunlu olduğunu söylüyor. Kapanışların çocuklara akademik ve duygusal olarak zarar verdiğini ve gelir ve ırk eşitsizliklerini artırdığını gösteren çok sayıda araştırmaya atıfta bulunuyorlar.

Ancak bazı yerel sendika yetkilileri, kalabalık sınıflardan çok daha temkinli. Newark’ta okullar 2022’ye, 18 Ocak’ta sona erecek olan beklenmedik bir uzaktan eğitim dönemiyle başladı. Newark Öğretmenler Birliği başkanı John Abeigon, binalara dönüş konusunda umutlu olduğunu, ancak her okulun çalışıp çalışamayacağından emin olmadığını söyledi. güvenli bir şekilde. Öğrenci aşısı evrensel olmaktan uzaktır ve çoğu ebeveyn, çocuklarının düzenli virüs testleri yaptırmasına izin vermemiştir.

Bay Abeigon, testler kıt kalırsa, düşük aşı oranları ve yüksek vaka sayıları olan belirli okullarda uzaktan eğitim isteyebileceğini söyledi. Çevrimiçi öğrenmenin çalışan ebeveynler için bir yük olduğu konusunda hemfikirdi, ancak eğitimcilerin ekonominin iyiliği için feda edilmemesi gerektiğini savundu.

“Tek bir öğretmenin yardımcısının gereksiz yere ölmesine izin vermeden önce tüm Newark şehrinin işsiz olduğunu görürdüm” dedi.

Los Angeles’ta bölge, geçen okul yılında ülkedeki en uzun pandemi tatillerinden birinin ardından sınıfları açık tutmak için sendikayla yakın işbirliği içinde çalıştı. 12 ve daha büyük yaştaki öğrenciler için aşılama oranı yaklaşık yüzde 90’dır ve bu sonbaharda bir öğrenci aşı zorunluluğu getirilecektir. Tüm öğrenciler ve personel virüs için haftalık olarak test edilir.

Amy Valenzuela, aşı oranlarının yüksek olduğu Los Angeles’ta ikinci covid aşısını oluyor. Kredi. . . The New York Times için Allison Zaucha

Yine de, yerel birliğin başkanı Cecily Myart-Cruz, önümüzdeki haftalarda bölge çapında uzaktan eğitime geri dönüş için bastırmayı dışlamayacaktı. “Biliyor musun, dürüst olmak istiyorum – bilmiyorum,” dedi.

Gerilimler liberal devletlerle sınırlı değil. Kentucky’de, öğretmen sendikaları ve en az bir büyük okul bölgesi, artan enfeksiyon oranları arasında uzaklara gitmek için esnekliğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Ancak Cumhuriyetçilerin kontrolündeki eyalet meclisi, bölge genelinde bu tür bir talimat için 10 günden fazla süre tanımadı ve oradaki sendikalar bunun yetersiz olabileceğinden endişe ediyor. Eyalet çapında bir birliğin lideri Jeni Ward Bolander, öğretmenlerin işten ayrılmak zorunda kalabileceğini söyledi.

Bayan Ward Bolander, “Hayal kırıklığı öğretmenler üzerine kuruluyor” dedi. “O noktada ayrılacağımızı söylemekten nefret ediyorum ama bu kesinlikle mümkün. ”

Ulusal öğretmen sendikaları sınıfların açık kalması için çağrıda bulunmaya devam ediyor, ancak yerel üyeler, bireysel bölgelerin okulları kapatıp kapatmayacağı konusundaki müzakerelerde en fazla güce sahip.

Ve son on yılda, Los Angeles ve Chicago’dakiler de dahil olmak üzere bazı yerel halk, taktikleri Amerikan Öğretmenler Federasyonu’ndan Randi Weingarten ve Ulusal Eğitim’den Becky Pringle gibi ulusal liderlerden daha agresif olabilen eylemci liderler tarafından devralındı. Dernek, her ikisi de Başkan Biden’in yakın müttefikleri.

Adan Meza ve Chicago Öğretmenler Sendikası’nın diğer üyeleri, şehirdeki devlet okullarının bu hafta kapatılmasını protesto etti. Kredi. . . Ashlee Rezin/Chicago Sun-Times, Associated Press aracılığıyla

Bazı yerel sendikalar, kendi üyelerinden gelen iç baskıyla karşı karşıya kalıyor. Körfez Bölgesi’nde, hem Oakland hem de San Francisco’daki kıymık öğretmen grupları hastalanma planladı ve N95 maskeleri, daha fazla virüs testi ve diğer güvenlik önlemleri talep etti.

Koronavirüs Pandemisi: Bilinmesi Gereken Temel Şeyler

<saat/>

Kart 1 / 6

Küresel dalgalanma. Koronavirüs her zamankinden daha hızlı yayılıyor, ancak Omicron’un önceki varyantlardan daha hafif olduğu görülüyor. Yine de vakalardaki son artış ABD’de hastaneye yatışların artmasına ve hayat kurtaran tedavilerin karneye bağlanmasına neden oluyor.

Güçlendiriciler. C.D.C., 12-17 yaş arası çocuklar için Pfizer güçlendiricileri onayladı ve aşıda “güncel” olmanın artık bir güçlendirici içerdiğini söyledi. Ancak bilim adamları, “sonsuza dek artırmanın” uzun vadeli uygulanabilir bir strateji olmadığına dair endişelerini dile getiriyorlar.

Test ediliyor. Yeni bir çalışma, yaygın olarak kullanılan iki evde antijen testinin, enfeksiyonun ilk günlerinde bazı Omicron vakalarını tespit edemeyebileceğini düşündürmektedir. Çalışma, bir Beyaz Saray yetkilisinin evde hızlı testlerin maliyetinin önümüzdeki haftadan itibaren sigortacılar tarafından geri ödeneceğini söylemesiyle geldi.

Yetkiler İnceleniyor Bugün Yüksek Mahkeme, Biden yönetiminin koronavirüs aşı oranlarını yükseltmeyi amaçlayan iki büyük politikasını devirme çabalarına ilişkin sözlü argümanları dinleyecek: büyük işverenleri hedefleyen aşı veya test yetkisi ve bazı sağlık çalışanları için aşı gerekliliği. İşte argümanların bir dökümü.

Dünya çapında. Çin’de 13 milyonluk bir şehir bir avuç vaka nedeniyle kilitlendi ve ülkenin sıfır Covid stratejisinin ne kadar süreceği konusunda sorulara yol açtı. Fransa’da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, hükümetin aşısızlar için hayatı perişan etmesi gerektiğini söylediği için eleştiri aldı.

Güvende kalmak. Covid’i yaymak konusunda endişeli misiniz? Ne zaman test yapılacağına ve evde virüs testlerinin nasıl kullanılacağına (bulabiliyorsanız) ilişkin bazı temel yönergeleri izleyerek kendinizi ve başkalarını güvende tutun. İşte koronavirüs için pozitif test ederseniz yapmanız gerekenler.

San Francisco’da bir ortaokul öğretmeni olan Rori Abernethy, Perşembe günü orada bir hastalık organize etti. Chicago eyleminin bazı öğretmenleri “Neden sendikamız bunu yapmıyor?” diye sormaya yönelttiğini söyledi.

Chicago ve San Francisco’da, beyaz olmayan işçi sınıfı ebeveynleri çocuklarını orantısız bir şekilde devlet okullarına gönderiyor ve pandemi sırasında uzaktan eğitim dönemleri de dahil olmak üzere genellikle katı güvenlik önlemlerini desteklediler. Ve ülkenin en büyük okul bölgesi olan New York’ta okullar, öğretmenlerin sınırlı muhalefetiyle artan virüs testiyle şahsen faaliyet gösteriyor.

Ancak, sendika liderlerinin yüz yüze eğitimi korumak için kendilerini kamu görevlileriyle karşı karşıya bulabilecekleri banliyölerde siyaset daha karmaşık hale geliyor.

Virginia’nın en büyük bölgesi olan Fairfax County’de, müfettiş, çok sayıda öğretmenin olmaması durumunda bireysel okulları uzaktan eğitime geçirmek için bir plana sahiptir.

Yerel eğitim derneği başkanı Kimberly Adams, sendikasının daha katı önlemler isteyebileceğini söyledi. Ve bölgelerin, potansiyel kısa süreli çevrimiçi eğitim patlamaları için cihazlar dağıtarak virüs artışlarını planlamaları gerektiğini söyledi.

Ancak, salıncak bölgesi Fairfax County’nin bir bölümünü içeren Demokratik bir eyalet delegesi olan Dan Helmer, seçmenleri arasında çevrimiçi eğitime dönüş için çok az destek olduğunu söyledi.

Fairfax County devlet okulu sisteminin bir parçası olan Alexandria, Va.’daki Stratford Landing İlköğretim Okulu’ndaki öğrenciler, geçen yıl. Yerel öğretmenler derneği, virüs artmaya devam ederse sanal öğrenmeye sınırlı bir dönüşün faydalı olabileceğine inanıyor. Kredi. . . Amanda Andrade-Rhoades/The Washington Post, Getty Images aracılığıyla

Geçen hafta okulların uzaklaştığı Milwaukee’nin hemen kuzeyinde yer alan Wisconsin’deki Demokratik eyalet temsilcisi Deb Andraca, Cumhuriyetçilerin onun koltuğunu hedef aldığını ve okulların bir saldırı hattı olmasını beklediğini söyledi.

“Tanıdığım herkes okulların açık kalmasını istiyor” dedi. “Fakat öğretmen sendikalarının okulların açık kalmasını nasıl istemediği hakkında çok fazla konuşma var. ”

Birkaç Cumhuriyetçi senatör ve valiyi müşteri olarak kabul eden bir anket şirketi olan Public Opinion Strategies’in ortağı Jim Hobart, okulun kapanma sorununun G. O. P. adayları için iki avantaj yarattığını söyledi. Geleneksel olarak mücadele ettikleri bir demografi – 20’li yaşların ortaları ile 50’li yaşların ortaları arasındaki beyaz kadınlar – arasındaki marjlarını daraltmaya yardımcı oldu ve genellikle Demokratların yeterlilik iddialarını baltaladı.

Bay Hobart, “Birçok insan – Biden, Chicago Belediye Başkanı Lightfoot – okulların açılması gerektiğini söyledi” dedi. “Okulların kapanmasını engelleyemezlerse, bu onların zayıflığını gösterir. ”

İşçi yetkilileri, eleştirmenlerinin çoğunun kötü niyetle hareket ettiğini ve sendikaların itibarını zedelemek ve özel okul kuponlarını genişletmek gibi uzun süredir devam eden siyasi hedefleri ilerletmek için ebeveynlerin pandemi ile ilgili hayal kırıklıklarını istismar ettiğini söylüyor.

Şimdiye kadar, öğretmen sendikalarına şüpheyle bakan araştırmacılar tarafından yürütülen anketlere göre, ne eleştiriler ne de daha geniş pandemik zorluklar sendikaların kamuoyundaki duruşunu önemli ölçüde engellemiş gibi görünmüyor.

Ve eğer Demokrat adayların sendikaların atılganlığı için siyasi bir bedel ödediği ortaya çıkarsa, yerel işçi yetkilileri bunu en önemli endişeleri arasında görmüyor.

Newark sendika başkanı Bay Abeigon, bu kış uzaktan eğitim dönemleri Demokrat Parti’ye zarar veriyorsa, “bu, danışmanların ve beyin güveninin çözmesi gereken bir soru” dedi. “Ama yapılacak doğru şey bu mu? Kafamda soru işareti yok. ”

Holly Secon, San Francisco’dan gelen haberlere katkıda bulundu.
Alıntıdır