Noida'lı bir kadın, internetten sipariş edilen Amul dondurmasında kırkayaklar buluyor

Adanali

Active member
Bu olay münferit bir olay değil.

Noida:

Deepa Devi, beş yaşındaki oğlu için mangolu shake yapmak istedi. Ancak Blinkit'ten sipariş ettiği ve tarifin bir parçası olarak kullanılması gereken bir kutu Amul Vanilyalı Sihirli dondurmayı açtığında umduğundan fazlasını elde etti. Lezzetli bir mango içeceğinin tadını çıkarmak yerine, planları davetsiz bir misafir olan bir kırkayak tarafından bozuldu.

Olay, Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletindeki Noida'nın 12. Sektöründe meydana geldi. Kapağı açılır açılmaz dondurma kabusa dönüştü. Çok bacaklı davetsiz misafirin görüntüsü omurgasından aşağı doğru bir ürperti gönderdi ve onu bu gerçeküstü deneyimi kaydetmeye zorladı. Video, Bayan Deepa'nın kullanılmayan dondurmayı göstermesiyle başlıyor. Daha sonra üzerinde donmuş bir kırkayak sıkışmış olan kapağı açar. Video o zamandan beri sosyal medyada viral oldu ve gıda güvenliği standartlarıyla ilgili soruları gündeme getirdi.

Bayan Deepa hemen Blinkit'e şikayette bulundu ve e-ticaret platformu ona dondurmanın 195 Rs fiyatını iade etti. Blinkit ayrıca konuyu daha ayrıntılı bir araştırma için Amul'a ilettiklerine dair güvence verdi.

Bu olay münferit bir olay değil. Sadece iki gün önce Dr. Mumbai'den Orlem Brandon Serrao, dondurma külahını ısırıp içinde bir insan parmağı bulduğunda daha da korkunç bir sürprizle karşılaştı. Malad'da meydana gelen olay Dr. Serrao dehşet içinde.

“Bir uygulama aracılığıyla üç waffle dondurma sipariş ettim. Bunlardan biri de Yummo marka karamela dondurmasıydı. Yarısını yedikten sonra ağzımda katı bir parça hissettim. Bunun bir fındık veya bir parça çikolata olabileceğini düşündüm ve ne olduğunu kontrol etmek için tükürdüm” dedi Dr. Serrao.

“Ben bir doktorum ve vücut parçalarının neye benzediğini biliyorum. Dikkatlice incelediğimde altındaki tırnakları ve parmak izlerini fark ettim. Bir başparmağa benziyordu. Travma yaşıyorum” diye ekledi.

Dondurma üreticisine gıdada tağşiş yapmak ve insan hayatını tehlikeye atmak suçlamasıyla dava açıldı.