Michigan Genç Cinayetten Suçlu Olduğunu İddia Ediyor, Silahın ‘Kilitli Değil’ Olduğunu Söyledi

Adanali

Active member
Michigan Genç Cinayetten Suçlu Olduğunu İddia Ediyor, Silahın ‘Kilitli Değil’ Olduğunu Söyledi
Michigan’lı bir genç Pazartesi günü mahkemede sakin bir şekilde geçen Kasım ayında lisesine silahlı saldırı sırasında dört arkadaşını öldürdüğünü ve yedi kişiyi yaraladığını itiraf etti.

Genç, Ethan Crumbley, Yargıç Kwame Rowe’un cinayet, cinayete teşebbüs, terörizm ve silah ihlalleri de dahil olmak üzere 24 suçlamayı kabul ettiği sırada kendisine yöneltilen bir dizi soruya “Evet, efendim” yanıtını verdi. Oxford Lisesi.

Mağdurların aileleri kalabalık Oakland County mahkeme salonunu dinlerken, şimdi 16 yaşında olan sanık, ebeveynlerinin kasıtsız adam öldürme suçlamasıyla devam eden ceza davasında rol oynayabilecek bir açıklama yaptı: Silah, “dedi. kilitli.”

Gencin ebeveynleri James ve Jennifer Crumpley’nin savunma avukatları hemen yorum yapmak için müsait değildi. Ama daha önce silahın emniyette olduğunu söylemişlerdi. Ebeveynler suçsuz olduğunu iddia etti.

Ebeveynlerin çocuklarının suçlarıyla bağlantılı olarak kovuşturulması nadir olmakla birlikte, Oakland İlçesi savcısı Karen D. McDonald, geçen yıl Crumbley’lerin davranışlarının, zorlu meşru savaşa rağmen onları kovuşturma kararına götürdüğünü söyledi.

Sanık Tate Myre, Justin Shilling, Madisyn Baldwin ve Hana St. Juliana’yı öldürdüğünü itiraf etti. Kredi… New York Times için Sarah Rice

Ethan Crumbley ayrıca Pazartesi günkü duruşmada babasından Oxford okulunda kendisi için yapılan silahlı saldırıda kullanılan yarı otomatik 9 milimetre Sig Sauer tabancasını satın almasını istediğini söyledi. Daha önce, silah erken bir Noel hediyesi olarak tanımlanıyordu. Ancak mahkemede genç, 26 Kasım’da, vurulmadan dört gün önce satın alınan silahın parasını babasına verdiğini söyledi.

Sanık Pazartesi günü 16 yaşındaki Tate Myre’ı öldürdüğünü itiraf etti; Justin Shilling, 17; Madisyn Baldwin, 17; ve 14 yaşındaki Hana St. Juliana’nın yanı sıra altı öğrenci ve bir öğretmen de dahil olmak üzere yedi kişiyi yaraladı.

Oakland İlçe Hapishanesi tarafından geçen yıl boyunca tutulduğu turuncu mahkum kıyafeti giyerek ağır güvenlik altında mahkemeye çıktı. Geçen seneden gözle görülür şekilde daha uzun, daha uzun saçlı, kendisine hiçbir söz verilmediğini doğruladı. Şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya, ancak cezası gelecek yıla kadar olmayacak.

Mahkeme salonunda olmayan anne ve babası aynı tesiste ayrı ayrı tutuluyor.

Gençlerin avukatları Ocak ayında müvekkillerinin, Michigan yasalarına göre kanıtlanması zor bir savunma olan delilik savunmasını sürdürmeyi planladıklarını belirtmişlerdi. Sonra geçen hafta savcılar, tüm sayımlara suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Pazartesi günkü duruşmada ayrıca sanığın yeni silahını 50 mermi ile birlikte ateş edildiği gün bir sırt çantasına koyduğu doğrulandı. Öğleye doğru silahı bir okul tuvaletine doldurdu ve ateş ederek dışarı çıktı.

Günün erken saatlerinde, ebeveynleri okula çağrılmıştı.

Bir rehberlik danışmanı, bu yılın başlarındaki duruşmalarda, çifti çağırdığını ve sınıfta şiddetli silah çizimleri, kanlı bir figür ve “bana yardım et” ve “bana yardım et” sözleriyle keşfedilen oğulları için danışmanlık almaya çağırdığını ifade etti. hayatım gereksiz.”

Ebeveynler, suçlamalara karşı kendilerini teslim edemedikleri için yoğun bir insan avına maruz kaldılar. Polisin saklanıyor gibi göründüklerini söylediği Detroit’teki bir ticari binada gözaltına alındılar.
Alıntıdır