MBA mezunu Sreekanth Kodanda Reddy, Bengaluru'daki Bayan'dan taciz nedeniyle tutuklandı

Adanali

Active member
Hızlı ayar

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası kontrol edilir.

32 yaşındaki MBA mezunu Sreekanth Kodanda Reddy, Bengaluru BT parkında bir kadını taciz ettiği için tutuklandı.

Bengaluru:

32 yaşındaki bir adam tutuklandı çünkü geçen hafta Bengaluru'daki kalabalık bir BT parkında bir kadını rahatsız etti. Polis, sanık Sreekanth Kodanda Reddy'nin MBA mezunu olduğunu ve özel bir şirkette çalıştığını söyledi.

Reddy iki tekerlektaydı ve geçen Çarşamba günü Ecoworld'deki Marathaalli bölgesine gittiğinde kadını rahatsız etti.

Polis, onu tutuklamak için birkaç Haber gözetim arıyordu çünkü gözetim kamerasındaki bisikletinin kayıt numarası görünmüyordu, iddia edilen taciz saat 23: 30'da gerçekleşti.

Hayatta kalan saldırıyı hatırladı ve Cuma günü Haberler'ye, sırtında “büyük bir hit” hissettiğinde Ecoworld'e gittiğini söyledi.

“Kaybedeydim. Belki birisinin acımasızca bir araçla sürdüğünü düşündüm. Ancak, aynı şey tekrar ve daha fazla yoğunlukla oldu. O zaman birisinin bunu bilerek yaptığından emindim.” Dedi.

Kadın yardım istediğini söyledi, ama hiç alamadı.

“Üçüncü kez … Adamın benim için nasıl bir U -Turn aldığını görebiliyordum. Yardım için çağırdım, çok fazla insan vardı, her zaman yoğun bir alan … İnsanlardan yardım istedim, sürücüleri durdurdum, başkalarını durdurdum … ama kimse yardımıma gelmedi, bu en şaşırtıcı şey” dedi.

Kadın olay hakkında konuşmak istediğini söyledi çünkü böyle suçlar olan kadınlar bir damgalanmaya bağlı.

Adamın yakalandığını umduğunu söylemişti çünkü “ücretsiz geçiş yaparsa bunu başkalarına yapabilir”.

Ne olduğunu belirsiz hissedip hissetmediği sorusunda, daha uyanık olduğunu, ancak bu tür durumlarla nasıl başa çıkacağını da bildiğini söyledi.

“Bunun çok fazla gözetim kamerası ve güvenlik görevlisine sahip bir alanda yapılması … Bu en şaşırtıcı olanıdır ve birbirlerine bakmak ve başkalarının sınırlarına saygı gösterme konusunda kaç güvenlik önlemimiz söz konusu olduğunda büyük bir boşluk olduğunu göstermektedir.”