Londra merkezli gangster, Delhi'deki emlak satıcısıyla tanıştığını söylüyor.

Adanali

Active member
Yeni Delhi:

Londra'da yaşayan bir gangster, Delhi'de 52 yaşındaki bir emlak satıcısının öldürülmesinin sorumluluğunu üstlendi. Rajkumar Dalal, Cuma günü iki araba yandan yaklaştığında ve dış Delhi'nin ateşindeki Paschim Vihar'da (doğu) ateşi açtığında Toyota Fortuner'ıyla birlikte sürdü.

Cinayetin arkasındaki bir çete savaşı olan polis şüphesi, Londra merkezli gangster Kapil Sangwan takma adı Nandu, Delhi'de bir gangster olan Maneet Mahal'e teklif verdiği için Facebook'taki bir görevde emlak satıcısına hit emretti.

“Cinayet yaptım. Düşmanım Manjeet Mahal için bir komplosu vardı. Denetimli serbestlik sırasında Manjeet Mahal ile tanıştım ve onu destekleyen herkesin düşmanım olacağını söyledim.” Dedi.

“Bu kurban kartı oynama. Başladın. Sonunu bitireceğim,” dedi Nandu.

Londra'da gizlenen Nandu, Interpol Kırmızı Köşe Duyurusu (RCN) ile karşı karşıya. Üye bir ülkenin talebi üzerine Interpol, dünya çapında istenen insanların yeri ve tutuklanması için bir RCN sergiler.

Bir polis memuru, davanın muhtemelen Delhi'deki polis polisine transfer edildiğini söyledi.

Katiller gayrimenkul satıcısına yaklaşık 15 tur attı. Alanı taradığınıza ve dolaşmadan önce hedefi izlediğinize inanılıyor.

Rajkumar Dalal, saldırı gerçekleştiğinde Paschim Vihar'dan Pencap Bagh'daki spor salonuna gitti.

Bir polis memuru, “Saldırganları tanımlamak için suç mahallinden CCTV kamera kayıtlarını kontrol ediyoruz. Bir dava kaydedildi ve davayı kırmak için birkaç ekip kuruldu.” Dedi.

Emlak satıcısı, eşi Sujata ve doktor olan oğlu tarafından hayatta kaldı. Polis kaynakları, Rajkumar Dalal'ın ailesinin sahip olabileceği bir düşmanlık bilmediğini söyledi.