Gururam polisleri arabadaki sarhoş adamda 1.000 rupi vurdu. Sürmedi

Adanali

Active member
Yeni Delhi:

Bir GuruM adamının, direksiyonun arkasında olmasa bile kendi arabasında sarhoş olduğu için 1.000 rupi para cezası ile polis tarafından işgal edildiği iddia edildi. Olayı “Gurgaon'da içme ve araba kullanma … arabam dün gece polis tarafından yönetildi” başlıklı bir Reddit katkısında paylaştı.

Raporuna göre, bir partiden döndüğünde arabası polis tarafından durduruldu. “Tamamen tahriş olmuş” olduğunu itiraf etti, ancak “kişisel sürücüsü/şoförünün” aracı işleten kişi olduğunu açıkça belirtti. Sürücünün birkaç kez kontrol edildiğini ve görevde olduğu için tamamen ayık olduğu bulundu.

Arabada alkol bulunmamasına ve sürücü uygun olmasına rağmen, polis hala bir yolcu olarak yerleştirildiği için 1.000 rupi para cezasını cezalandırdı.

“Bana açıkça görünür ve doğru olanı içip içmediğimi sordular. Bir partiden döndüğümde arabayı açık alkol (hiçbiri) için kontrol ettiler. Sarhoş oldukları için 1K sallamama izin verdiler.”

Adam katkısını itiraf ederek mizahi bir şekilde sona erdirdi: “Üzgünüm, eğer bir anlamı yoksa, sadece bölünen bir baş ağrım var.”

Gurgaon'da içme ve araba kullanma … Arabam dün gece Bulls tarafından koştu
BYU/Profesyonel Win-532 Ingurgaon
Katkı hızla viral hale geldi.

Bir Redditor şöyle dedi: “Ne? Nasıl ödeme yapabilirdin? İnsanlar çubuklardan nasıl dönmeli?” Bu orijinal posteri cevapladı: “F ** k gibi kafam karıştı, ahlaki polis çalışması gibi görünüyor. Beni sarhoş olmakla suçladılar.”

Başka bir kullanıcı alaycı bir şekilde yazdı: “Muhtemelen Gurgaon'da makul ve olaysız bir eğlence gecesine sahip olmaya cesaret ettiniz.”

Başka bir yorumcu kendi deneyimini bilgilendirdi ve şöyle dedi: “Biraz içtim ve Gurgaon'da durduruldum. İçtiğimi ve param olmadığını söyledim. Plakamın ve telefon ekranımın bir resmini çektiniz. Çevrimiçi Challan'ım yok.

Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Ona şantaj yapıyor, kocam! Ve sorumlu olduğunuz için teşekkür ederim!”

Motorlu taşıtın § 185'ine göre, alkol veya uyuşturucu etkisi altında sürmek cezai bir suçtur. Cezalar arasında 6 aya kadar hapis veya 10.000 rupi para cezası veya her ikisi de ilk ceza suçu için. Bir saniye veya sonraki suç için ceza 2 yıla kadar hapis cezasına veya 10.000 rupi veya her ikisinin para cezasına kadar yükselir. Yasa, sürücüler için açıkça geçerlidir.