Gurugram çifti, kayıp köpeğini bulan herkese 30.000 Rupi teklif edecek

Adanali

Active member
Çift, köpeklerinin en son Salı akşamı görüldüğünü iddia etti. (Temsilci)

Agra, Uttar Pradeş:

Gurugram'dan bir çift, Agra'da bir otelde kalırken kaybolan köpeğini bulan herkese 30.000 Rupi ödül vereceğini duyurdu.

Dipayan Ghosh ve eşi Kastori, tazı köpeklerinin en son Salı akşamı Tac Mahal metro istasyonunda görüldüğünü iddia etti.

Ghosh, 1 Kasım'da iki köpeğiyle birlikte Agra'ya geldiklerini ve evcil hayvan dostu bir yıldızlı otelde kaldıklarını söyledi.

“3 Kasım'da eşim ve ben Fatehpur Sikri'ye gittik ve köpeklerimizi otelin evcil hayvan bakım hizmetine bıraktık. Sabah 9.30 civarında otel personeli bize köpeğin kaçtığını ve şehre doğru koştuğunu bildirdi.” PTI'ye “Otelin güvenlik kamerasına yansıdı” dedi.

Çift daha sonra şehirde köpeği aramaya çıktı ve fotoğrafını yerel halka gösterdi.

“Eşim elinde köpeğin fotoğrafının olduğu bir poster tutuyordu ve insanlara sorup duruyordu. Bir çekçek sürücüsü, köpeği Salı günü Tac Mahal metro istasyonunda gördüğünü söyledi.” diyen Ghosh, köpeğin 18 yıl 10 yıldır yanlarında olduğunu da sözlerine ekledi.

“Nereye gidersek gidelim iki köpeğimizi de yanımızda götürüyoruz. Ancak Fatehpur Sikri'ye gitmek benim için en kötü karardı” diye yakındı.

“Agra halkına sesleniyorum: Tazı gören varsa lütfen 7838899124 numaralı cep telefonundan veya Taj Suraksha polis karakolundan bize ulaşsın. Köpeğimizi geri getiren kişi 30.000 Rupi ile ödüllendirilecek” dedi Ghosh.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)