Faridabad Kongresi Milletvekili Neeraj Sharma ölüm tehdidi aldı, iki kişi tutuklandı: polis

Adanali

Active member
Polis, Kongre MLA’sını kullanmakla tehdit ettikleri iddiasıyla iki kişinin tutuklandığını söyledi. (Temsilci)

Feridabad:

Polis Çarşamba günü yaptığı açıklamada, bir mandıra işletmecisi ve işçisinin burada Kongre Üyesi Neeraj Sharma ve annesini ölümle tehdit ettikleri iddiasıyla tutuklandığını söyledi.

Faridabad Kongre MLA’sı (NIT), Salı günü Saran Polis Karakoluna ilgili bir şikayette bulundu. Faridabad Polis sözcüsü Sube Singh, sanıkların bir FIR’ın kaydedilmesinden sonraki iki saat içinde tutuklandığını söyledi.

Polise göre, sanık Bansilal, Bay Sharma’nın müdahalesi nedeniyle Parvatiya kolonisindeki mandırasından çıkarılmak zorunda kaldığını ve büyük mali kayıplara uğradığını açıkladı. Bu yüzden MLA’yı ve annesini öldürmekle tehdit etti.

“15 Ağustos günü saat 20:02’de ve ardından 20:08’de bilinmeyen bir cep telefonu numarasından iki kez arandım. Sharma şikayetinde, arayan kişinin beni sözlü olarak taciz ettiğini ve ayrıca beni ve annemi öldürmekle tehdit ettiğini iddia etti.

“Annem hacca gitti. Eğer ona bir şey olursa sorumlusu bu adam olacak” dedi.

Sözcü, Aurangabad köyünün bir sakini olan Bansilal ve işçisi Dinesh’in Salı gecesi Sektör 48 Kriminal Soruşturma Departmanı tarafından tutuklandığını söyledi.

Üst düzey bir polis yetkilisi, Hindistan Ceza Yasası’nın 506. Bölümü (suçla gözdağı) kapsamında bir davanın kaydedildiğini söyledi.

(Başlık dışında, bu makale Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayın yoluyla yayınlanmıştır.)