Doktor, Apple Watch'un Delhi Havaalanı'nda çalındığını söylüyor. Nasıl geri aldı

Adanali

Active member
Gururam'dan bir doktor, Delhi havaalanındaki bir güvenlik kontrolü sırasında Apple Watch'un çalındığını söyledi. Dr. Tushar Mehta, şok edici olaylar dizisini ve saatini nasıl geri aldığını anlattı. Buna yanıt olarak, Delhi Havaalanı kapsamlı bir soruşturma ve gelecekte bu tür olayları önlemek için gerekli önlemleri garanti etti.

X'teki uzun görevinde Dr. Mehta, güvenlik kontrolü sırasında elma saatini konuya koydu. “Güvenlik kontrolünü geçtiğimde, bir şeyler dizüstü bilgisayar çantama koymaya başladım. Bir şeyin eksik olduğunu hissettim ve saatimi almadığımı fark ettim. Orada duran CISF adama sordum. Benden tekrar bakmamı istedi.

“Merakla döndüm ve giderken birinin bana baktığını gördüm. CISF tipinin ne yapmak ya da söylemek istediği umurumda değildi ve ona gittim. Birkaç adım daha sonra onu @TitanWatches Helios Stand Shop'ta gördüm, ”dedi Dr. Mehta katkısında.

Bugün garip ve şok edici bir şey oldu. oradaydım @Delhiairport T3 bir süre önce güvenlik hizmetinde. Güvenlik kontrolü için elma saatimi rafa koymuştum. Güvenlik kontrolünü geçtiğimde eşyalarımı dizüstü bilgisayar çantama geri koymaya başladım. Bir şeyin eksik olduğunu hissedebiliyordum ve ben …

– Dr. Tushar Mehta (@DR_TUSHAR_MEHTA) 25 Ocak 2025
“Onunla yüzleştim ve elimi cebine koydum ve saati hissedebildim. Helios'ta duran satıcı bana geldi ve garip davrandı çünkü onunla hiçbir ilgisi yoktu. Şiddetle saatimi çıkardım (yapabileceğime sevindim ve ben de yaptım. Saatimi ve Helios tipini alan adam benimle yüzleşmeye çalıştı, bu da beni daha önce ve diğeri birbirlerini tanıdıklarını netleştirdi Dükkanı terk edin.

Ortopedik cerrah, çok geç uçmaya geldiği için bir anlaşmazlıktan sonra işten ayrıldığını da sözlerine ekledi. “Bu arada, Helios tipine sahip bir CISF tipi kapıya doğru yola çıktı ve bana kaba davranışımı sormaya ve özür dilememi istemeye başladı” dedi.

Doktor daha sonra geçmişte tedavi ettiği üst düzey bir CISF yetkilisini aradı. “Telefonumu çıkardım, birkaç yıldır hasta olan ve konuşmacıyı kuran yüksek bir görevli olarak adlandırdım. CISF yetkilisi onunla çok kısaca konuştu ve hemen 'Theek Hai Sir, Aap Jao' kelimeleriyle gitti. Geri döndü ve ona Helios Guy'a eşlik etti ”dedi.

Dr. Mehta, farkındalığı artırmak için şok edici deneyimini yayınladığını söyledi. Diyerek şöyle devam etti: “Güvenlik hizmetinde onaydan sonra lütfen eşyalarınıza dikkat edin.”

Sevgili Dr. Tushar,
Rahatsızlıktan içtenlikle pişmanız. Apple Watch'unuzun çalınması ve ortaya çıkan olaylar çok ciddiye alınır.
Bu konuyu CISF ve İmtiyazlı da dahil olmak üzere tüm ilgili taraflarla şiddetle tartışacağımızı garanti ediyoruz.

– Delhi Havaalanı (@Delhiairport) 25 Ocak 2025
Delhi havaalanının resmi temsilcisi, Dr. Mehta karşı karşıya kaldı. “Apple Watch'unuzun hırsızlığı ve ortaya çıkan olaylar çok ciddiye alındı. Bu konuyu CISF ve imtiyazlı da dahil olmak üzere tüm ilgili taraflara şiddetle getireceğimizi garanti ediyoruz. Yolcularımızın güvenliğinin garanti edildiğinden emin olun. ”Bu olayı iyice inceleyeceğiz ve gelecekte bu tür olayları önlemek için gerekli önlemleri alacağız.

CISF Havaalanı Güvenlik Departmanı da katkı ve Dr. Mehta, konuyu inceleyebilmeniz için PNR'sini ve iletişim numarasını paylaşmak istedi.