DeSantis’in Eğitim Kampanyaları Olarak Crist, Öğretmeni Koşu Arkadaşı Olarak Seçiyor

Adanali

Active member
DeSantis’in Eğitim Kampanyaları Olarak Crist, Öğretmeni Koşu Arkadaşı Olarak Seçiyor
MIAMI — Demokratların Florida valisi adayı Charlie Crist, Güneydoğu’daki en büyük öğretmenler sendikasının başkanını aday arkadaşı olarak seçerken, Vali Ron DeSantis’in şiddetle yoksun olduğunu iddia ettiği şefkat ve empatiyi somutlaştıracak bir ortak bulduğunu söyledi.

Bay Crist, Cumartesi günü vali yardımcısı olarak seçtiği Birleşik Dade Öğretmenleri’nin başkanı Karla Hernández-Mats’ı seçti ve Florida’daki seçmenlerin büyük çoğunluğunun tanımadığı eski ortaokul özel eğitim fen öğretmenini tutkulu biri olarak nitelendirdi. seçmeli görevde deneyim eksikliğine rağmen, ebeveyn ve avukat onun yanında yönetmeye hazır.

Bay Crist, kararını verdikten sonra verdiği kısa bir röportajda, Bayan Hernández-Mats’ın “iyi bir kalbe sahip” olduğunu söyledi. “Bu beni her zaman her şeyden daha çok hareket ettiriyor.”

Honduraslı göçmenlerin kızı olan Bayan Hernández-Mats, Miami’nin kuzeybatısında, ağırlıklı olarak Küba kökenli Amerikalı ve yoğun bir şekilde Cumhuriyetçi bir işçi sınıfı olan Hialeah’ta on yıl boyunca öğretmenlik yaptı. 2010 yılında Florida’da yılın öğretmeni seçildi. Annesi bir sekreterdi ve babası bir marangoz olarak sendika işine girene kadar şeker kamışı kesen ve domates toplayan bir çiftlik işçisiydi.

Bayan Hernández-Mats, Bay Crist’in ikinci kaptanı olduğundan beri ilk kez hayatından ayrı bir röportajda “Amerikan rüyasını özetliyor” dedi.

2022 Ara Seçimleri İçin Daha Fazla Kapsam

• Kızıl Dalgaya Karşı Kanıt : Roe v. Wade’in düşmesinden bu yana, Cumhuriyetçi bir avantajın bir zamanlar açık olan işaretlerini görmek giderek zorlaşıyor. New York’un Hudson Vadisi’ndeki özel bir seçimde güçlü bir Demokrat gösteri bunun son örneği.
  • Yeni Kadın Seçmenler:Roe’nun devrilmesinden sonra, özellikle kürtaj haklarının risk altında olduğu eyaletlerde, bazı eyaletlerde oy kullanmak için kaydolan kadın sayısı arttı.
  • Bir Değişimi Algılamak : Kürtaj hakları, düşen gaz fiyatları, yasama zaferleri ve Donald J. Trump’ın yeniden ortaya çıkışı, Demokratların tekrar Kongre’nin kontrolünü ellerinde tutabileceklerini hayal etmelerine neden oldu. Ancak Ev haritası hala Cumhuriyetçileri destekliyor.
  • Morarma Dövüşleri NY:Demokratlar ve Cumhuriyetçiler rakip kişilikler ve partilerinin ideolojik yönü için savaşırken, eyalet genelinde bir dizi çirkin ön seçim yapıldı.
Bay Crist, eyaletin Bay DeSantis yönetiminde ne kadar ekonomik hale geldiğini ve valinin, 15 haftalık hamilelikten sonra Florida’da yasa dışı olan kürtaja karşı çıkmak da dahil olmak üzere insanların haklarını nasıl kısıtladığını vurgulamaya devam edeceğini söyledi.

Ancak, bir öğretmenler sendikası lideri seçerken, Bay Crist, iyi ya da kötü, vali yarışının en azından kısmen eğitim konularına odaklanmaya devam etmesini sağladı, bir Cumhuriyetçi olan Bay DeSantis’in bir seçim olarak ele aldığı bir konu. koronavirüs pandemisinin ardından güç.

Halk sağlığı uzmanlarını kandırdığı ve Florida’daki işyerlerini ve okulları diğer eyaletlerden daha erken açtığı için ulusal bir takipçi kitlesi kazanan Bay DeSantis, “ebeveyn haklarını” mesajının merkezinde yaptı. Okullarda cinsiyet kimliği ve ırkçılığın öğretilmesine karşı kültürel mücadeleler verdi. Ve Salı günkü ilk seçimde neredeyse tamamı kazanan ya da ikinci tura kalan 30 okul yönetim kurulu adayı için kampanya yürüttü. Kazananlardan ikisi Miami-Dade County’deydi.

Florida Cumhuriyetçi Partisi, Bay Crist’in seçimini eleştirmek için hiç zaman kaybetmedi ve resmen Bayan Hernández-Mats olarak adlandırılan kampanyadan önce, kendisinin “Florida’nın ebeveynlerinin yüzüne atılan bir başka tokat” olduğunu söyledi.

Parti Cuma günü yaptığı açıklamada, “Crist’in Florida aileleriyle ne kadar temassız olduğunu doğruluyor” dedi.

Bay Crist, seçmenlerin bileti öğretmenler sendikası şefiyle paylaşmanın onu bir şekilde velilere karşı koyacağı eleştirisini kabul edeceği fikrini reddetti.

“Ebeveynlerin katılımının inanılmaz derecede önemli olduğuna ve öğretmenlerin uzmanlıklarına saygı duyulması gerektiğine inanıyorum” dedi. “Birbirinden bağımsız değiller.”

Demokratlar, Bayan Hernández-Mats’ın seçmenlerle sınıflardaki zorlukları anlayan çalışan bir anne olarak ilişki kurabileceğini savundu. Ve bir İspanyol konuşmacı olarak, partinin kazanmak için mücadele ettiği İspanyol seçmenlere ulaşabilir.

Miami’de Demokratik bir siyasi danışman olan ve Nikaragualı Amerikalı Christian Ulvert, “İspanyol seçmenler, Demokratlar için kazanan bir koalisyon oluşturmak için son derece kritik” dedi. “Teke tek gitmenin en iyi yolu, toplulukta savaşacak birinin olmasıdır.”

Röportajda, enerjik Bayan Hernández-Mats, rakip adaya saldıran bir koşu arkadaşının sık sık oynadığı rolü yerine getirmeye istekli görünüyordu.

“Devlet özgürlükleri elinden alıyor” dedi. “Vali DeSantis, kadınların bedenleri veya sağlık devaları üzerinde seçim yapmalarını veya özerklik sahibi olmalarını istemiyor. Bir özgürlüğü ellerinden alırlar ve sonra daha fazla özgürlüğü alırlar.”

“Sadece birkaç ay önce insanlar ‘Öğretmenler harika!’ gibiydi” diye ekledi ve pandeminin başlarında öğretmenlerin çevrimiçi eğitim verdikleri için nasıl övüldüğünü hatırlattı. “Artık öğretmenlere ve halk eğitimine saldıran bir valimiz var. Hangi sona? Diktatörlerin yaptığı budur.”
Alıntıdır