Delhi'li bir adamın restoran talebi Swiggy'de flaş bir indirimi tetikledi

Adanali

Active member
Swiggy Instamart, Delhi-NCR'deki tüm kullanıcılar için Rs 39'da soğan teklif etti.

Delhi'li bir adamın Swiggy yemek siparişiyle bedava soğan talebi viral oldu ve Swiggy Instamart'ın ulusal başkent bölgesinde sebze için bir saatlik flaş indirimi duyurmasına neden oldu.

Her şey, kişinin yemek dağıtım uygulamasından sipariş vermesi ve fiyatların hızla arttığını söyleyerek restorandan ekstra soğan göndermesini istemesiyle başladı.

Reddit'te kişinin oda arkadaşı, kısa sürede platformda viral olan bir gönderiyle endişesinin ekran görüntüsünü paylaştı.

“Bhaiyya, lütfen bize yuvarlak kesilmiş soğan gönder. Bhaiyya, lütfen.” Soğan bahut pahalı hai (Soğan çok pahalıdır), satın alamam. Lütfen soğan gönderin bhaiyya thoda,” diye yalvardı adam restorana.

Oda arkadaşım siparişi verdi ve faturada bunu buldum
byu/batmaneatspickles indelhi
Haberler var merhaba Honge (Muhabirler kısa sürede gelecek)” yorumunu bir kullanıcı yazdı.

Bir diğeri şunu ekledi: “Ama asıl soru, istediğini aldı mı?”

Viral paylaşım, ekran görüntüsünü X'te paylaşan ve platformda sürpriz bir flaş indirimi duyuran Swiggy kurucu ortağı Phani Kishan Addepalli'nin dikkatini çekti.

Swiggy Instamart, Delhi-NCR'deki tüm kullanıcılara sabah 7'den akşam 8'e kadar 39 Rupi karşılığında soğan teklif etti.

“Restorandan fazladan soğan göndermesini isteyerek artan soğan fiyatlarından tasarruf etmeye çalışan bir Swiggy müşterisiyle ilgili bu yazıya rastladım. Acınızı hissediyoruz ve fiyatları değiştiremesek de sizin için başlıyoruz.” “Bugün flaş bir indirim var! Delhi'de (NCR) akşam 7'den akşam 8'e kadar soğan Rs 39'a,” diye yazdı 28 Kasım'da.

Restorandan fazladan soğan göndermesini isteyerek artan soğan fiyatlarından tasarruf etmeye çalışan bir Swiggy müşterisiyle ilgili bu gönderiye rastladım ????

Acınızı hissediyoruz???? Fiyatları değiştiremesek de bugün sadece sizin için hızlı bir indirim başlatıyoruz!

Rs için soğan 39 inç… pic.twitter.com/8v43LlEHRQ

– Phani Kishan A (@phanikishan) 28 Kasım 2024
Soğan fiyatları son birkaç günde keskin bir artış göstererek Delhi-NCR genelinde kg başına 70 ila 80 Rs'ye ulaştı.

Eyalet başkenti dışında diğer şehirlerde de soğan fiyatlarında artış yaşandı.