Bunlar yarın Delhi’de kapalı kalacak okullar

Adanali

Active member
Listelenen okullar kapalı kalacak, öğretmenler evden çalışacak ve çevrimiçi dersler verecek.

Yeni Delhi:

Delhi Belediye Şirketi, ulusal başkentteki Yamuna’nın düşen su seviyeleri nedeniyle Delhi’nin çeşitli bölgelerindeki okulların kapatıldığını ve yeniden açıldığını duyuran resmi bir duyuru yayınladı.

Delhi’deki Eğitim Müdürlüğü bugün, oradaki yardım kampları nedeniyle veya su basması nedeniyle önleyici tedbir olarak 17-18 Temmuz tarihlerinde kapalı kalacak okulların listesini yayınladı.

Bugün açılan tüm MCD okullarının, MCD destekli ve onaylı okullarının listesi de yayınlandı.

Açıklamada, Yamuna Nehri’nin düşen su seviyesine paralel olarak tüm MCD okullarının (aşağıda listelenenler hariç) 17 Temmuz’da (bugün) açılacağı belirtildi.

Ancak aşağıda belirtilen okul binalarında yardım kampları faaliyet gösterdiğinden ve diğer okul binalarında su basmasına karşı tedbir amaçlı çalışmalar yapıldığından 17 ve 18 Temmuz tarihlerinde kapalı kalacaktır.”

Açıklamaya göre, işlevsel yardım kampları nedeniyle bugün ve yarın kapalı kalacak okullar, MCPS Palla (Kızlar) Narela Bölgesi, MCPS Jahangirpuri R-Blok Sivil Hatlar Bölgesi, MCPS Jahangirpuri EE-Blok Sivil Hatlar Bölgesi ve MCPS Jahangirpuri F&G oldu. Blok Sivil Hatlar Bölgesi, MCPS Zakir Nagar Hintçe/Urduca Merkez Bölgesi, MCPS Nangli Razapur Merkez Bölgesi ve diğerleri.

Yayınlanan açıklamaya göre, MCPS Inderpuri Karol Bagh Zone, MCPS Sewa Nagar-N Block Central Zone, MCPS Lajpat Nagar-I Central Zone ve MCPS Wazirabad Works, su basması nedeniyle bugün ve yarın kapatılan okulların listesiydi veya ihtiyati tedbirler sivil kalmaya devam edecek hat bölgesi.

Açıklamada ayrıca, kapalı kalacak listedeki tüm okullarda öğretmenlerin evden çalışacakları ve çevrimiçi öğretim modu aracılığıyla ders verecekleri de eklendi.

“Yukarıda listelenen tüm okullar, öğretmenlerin evden çalışmasını ve normal okul saatlerinde çevrimiçi öğretim modunda ders vermesini gerektirir. Tüm HoS/Incharges’a ayrıca okullarının zemin durumunu değerlendirmeleri ve sel riski olup olmadığını kontrol etmeleri talimatı verildi.” MCD bildirisinde belirtildi.

(Başlık dışında, bu makale Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayın yoluyla yayınlanmıştır.)