BJP'den bir doktor olan Tamilisai Soundararajan, Güney Chennai'nin tedavisini anlatıyor

Adanali

Active member
Tamilisai Soundararajan BJP'nin güney Chennai adayı

Yeni Delhi:

BJP'nin güney Chennai adayı Tamilisai Soundararajan, şu anda Tamilachi Thangapandian tarafından temsil edilen iktidardaki DMK'nın kalesi olan bu Lok Sabha seçim bölgesinde büyük bir seçim savaşıyla karşı karşıya. Aynı zamanda AIADMK'dan J Jayavardhan ile de karşı karşıya geliyor ve bu da bu yılki yarışmayı seçmenlerin geniş kesimleri arasında popüler olan üç önde gelen isim ile üçlü bir yarışma haline getiriyor.

Bayan Soundararajan Haberler'ye verdiği röportajda “Bu seçim bölgesine liderlik edebileceğime eminim” dedi. Kendisine güney Chennai'den savaşma fırsatı verdiği için Başbakan Narendra Modi'ye teşekkür etti.

“İnsanlar değişim istiyor. Güney Chennai'de iyi bir altyapı oluşturmak istiyorum. Onlarca yıldır burada seçmen olarak görev yapıyorum. Bu seçim bölgesinin her köşesini biliyorum” dedi kendisi de doktor olan Soundararajan.

Halka doğrudan hizmet etmek için valilikten ayrıldığını söyledi.

Bir doktor olarak Bayan Soundararajan, güney Chennai'ye vereceği ilaçlar hakkında şunları söyledi: “Seçim bölgesi çöp ve çöplüklerle dolu. Seçim dokunulmazlığının iyileştirilmesi gerekiyor. Sonra ulaşıma, temizliğe, sivrisinek riskine, altyapının olmamasına bakıyorsunuz…”

“Önce hastalığı teşhis etmem lazım” diye ekledi.

Bayan Soundararajan'ın görevi kolay olmayacak. Tamil Nadu'da kazanmak tarihsel olarak BJP için neredeyse imkansız bir görev olmuştur. Ancak Bayan Soundararajan bunu değiştirebileceğinden emin olduğunu söyledi.

BJP'nin Pattali Makkal Katchi (PMK) ile ittifakı ona bir fırsat sunuyor çünkü PMK, En Geri Sınıflara (MBC'ler) mensup olan Vanniyarların kilit bir rol oynadığı Tamil Nadu'nun kuzey bölgesinde önemli bir seçim konumuna sahip. Birden fazla seçim bölgesindeki adayların kaderine karar verme bölümünde.

Bayan Soundararajan, Tamil Nadu'da zaferin anahtarının, insanların ulusal ve eyalet çıkarlarının uyumunu anlamasını sağlamak olduğunu söyledi.

Güney Chennai seçim bölgesi ilk aşamada 19 Nisan'da oy kullanacak.