BJP MP Flags Bengaluru çukurları

Adanali

Active member
Yeni Delhi:

Karnataka kıdemli BJP başkanı Tejasvi Surya, şehrin solmuş yolları üzerinde TCS World 10K koşusu aracılığıyla yer alan Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar'a açık bir mektup yazdı. Milletvekili, vatandaşlık seçimleri zamanında yapılmadıkça, kentsel altyapının, özellikle sokakların iyileştirilmesinin mümkün olmadığını söyledi. Bu amaçla, merkeze yazdı ve devlet toplantıları için olduğu gibi derhal devlet anketlerini zorlayacak anayasal bir değişime başvurdu.

“Asya'daki Gold Label Sports etkinliklerinden” Sporter etkinliğini aradı ve Bengaluru markasına katkıda bulunması gerektiğini söyledi.

Bunun yerine, yaşlı insanların ve tekerlekli sandalyelerin merhamet çukurlarına bırakıldığı bir “engel yarışı” ortaya çıktı. “Sokaklar sefil bir durumda, koşucular yaralanan ayak bileği … Birçoğunun çukurlarda gezinmesi ve sonra yaralanması ve yaralanması ve daha sonra ayak bileği güçlendirilmesi ve daha sonra ambulansla desteklenmesini gördüm.

Bunun gerçekleştiği sokaklar “şehrin daha iyi olanları” idi, diğerlerinin geri kalanının durumun nasıl iyileşebileceğini nasıl geliştirdiğini sordu, zamanında sivil anketlerin ilk gereksinim olduğunu söyledi ve şehrin son iki veya üç yıl içinde vatandaşlığı olmadığını belirtti.

Mektubunda, Bay Surya şunları söyledi: “Dünyanın en iyi sporcularından bazıları da dahil olmak üzere yaklaşık 40.000 kişinin görmek büyük bir gurur olsa da, etkinlikte, şehir sokaklarının ve kamu altyapısının durumunu – CBD'nin sağındaki sağında deneyimlemek hayal kırıklığı yarattı”.

Bengaluru Inchary Bakanı Sri DK Shivakumar & BBMP Komiseri Sri Tushar Girinath'a açık mektubum #TCS10K :

Saygın efendim,

Her ikisini de bu sabah Bengaluru'daki TCS World 10K bayrağında görmek güzeldi. Onların olaylarını takdir ettiklerini gösteriyor … pic.twitter.com/lrcluvljj9

– Tejasvi Surya (@tejasvi_surya) 27 Nisan 2025

“Şehrin en iyi caddeleri olması gereken Merkezi İş Alanı'nın (CBD) sokakları kesinlikle sefil bir devletteydi – şehrin geri kalanındaki sokaklar gibi. Tek bir rota çukurlardan arınmış değildi. Birçok koşucu tökezledi, tuğla oldu.

“Şehir ve BBMP Komiseri'nden sorumlu bakan, hem bu devletten doğrudan sorumlu, sorumlu ve sorumlu. Bu konuyu ciddiye almanızı istiyorum … şehrimiz daha iyisini hak ediyor. Ve hükümetinin yöneticisi olarak halkı borçludur.”