Bir komşu Mumbai’deki korkunç cinayeti nasıl keşfetti?

Adanali

Active member
Mumbai’deki vahşi cinayet, Shraddha Walkar’ın şok edici cinayetini de hatırlattı.

Bombay:

Polis bugün yaptığı açıklamada, Mumbai’de bir adamın partnerini vahşice öldürdüğünü ve cesedini ortadan kaldırmak için parçalara ayırdığını söyledi.

56 yaşındaki Manoj Sane, ortağı Saraswati Vaidya’yı Mumbai’nin Mira Yolu üzerindeki kiralık dairelerinde öldürdüğü için tutuklandı.

Manoj Sane ve 32 yaşındaki kadın, son üç yıldır Mira Yolu üzerindeki Akashganga Binasının yedinci katında yaşıyordu.

Adam, bir komşunun çiftin evinden kötü koku geldiğini fark etmesi ve yetkililere haber vermesi üzerine yakalandı.

Komşu Somesh Srivastava, Haberler’ye önce kokuyu kontrol etmek için evine gittiğini söyledi.

“İlk vuruşta kimse kapıyı açmadı. Sprey sesini duydum, ardından Manoj Sane çıktı” dedi.

Manoj Sane bana işe gideceğini söyledi. Bunun üzerine bina yetkililerine haber verdim ve hemen polise haber verdik” dedi.

Srivastava, polisin evine girdiğinde biri elektrikli olmak üzere iki kesici bulduğunu söyledi.

Yetkili, polisin ayrıca mutfakta Manoj’un kadının vücut parçalarını attığı iddia edilen üç kova bulduğunu söyledi.

Çiftin evindeki iki bıçağa ve diğer delillere adli tıp incelemesi için el koydular.

Yetkililer bazı vücut parçalarının kayıp olduğunu ve adamın bunları kademeli olarak şehrin farklı bölgelerine attığından şüphelendiklerini söylediler.

Kaynaklara göre, dairedeki koku o kadar şiddetliydi ki, polisin arama yapması zorlaştı.

“Polis, Mira Yolu bölgesinde bir kulüpten parçalara ayrılmış bir kadın cesedi buldu. Burada ortak bir dairede bir çift yaşıyordu. Polis Komiser Yardımcısı (DCP) Jayant Bajbale Mumbai’ye verdiği demeçte, daha fazla soruşturma devam ediyor.

Bay Srivastava ve çiftin başka bir komşusu, çiftin diğer sakinlerle karışmadığını söyledi.

Acımasız cinayet aynı zamanda Shraddha Walkar’ın şok edici cinayetini de anımsatıyor.

Shraddha Walkar, geçen yıl harcamalar ve sadakatsizlikle ilgili bir anlaşmazlığın ardından ortağı Aaftab Poonawala tarafından vahşice öldürüldü. İddiaya göre Shraddha’nın vücudunu 35 parçaya ayırdı, buzdolabında sakladı ve 18 gün boyunca imha etti.