Bengaluru yemek şirketi, 8 yaşındaki kız tarafından yanlış şikayette bulunduğu için çarptı: rapor

Adanali

Active member
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kızın yalanını ortaya çıkardı.

Bengaluru’da bir konut derneğinin sakinleri, sekiz yaşındaki bir kızın şikayet etmesi üzerine yemek dağıtım görevlisini dövdü. Adamın onu zorla binanın avlusuna çıkardığını iddia etti. Hindistan bugün. Konut derneği sakinleri ve güvenlik görevlileri, kızın söylediklerini duyunca adamı vahşice dövdü. Ancak daha sonra CCTV görüntüleri kızın terasa tek başına çıktığını ve orada oynadığını gösterdi.

Olay, bu hafta başında Electronics City bölgesinde meydana geldi. Olay, kızın anne ve babasının onu aramak için terasa çıkmasıyla ortaya çıktı.

Kız, ailesine yemek dağıtım görevlisinin onu oraya götürdüğünü ve kaçmak için elini ısırdığını söyledi. Hindistan bugün.

Kızın sinirlenen anne babası hemen apartmanın kapılarını kapatan güvenlik görevlilerini aradı. Kız daha sonra kampüste bulunan bir teslimat görevlisini işaret etti.

Komşular polise haber verdi ama polis gelmeden adamı dövdüler. Polis daha sonra CCTV görüntülerini kontrol etti ve kızın terasta bulunmasının ardından ailesine yalan söylediğini söyledi.

İle konuşmak Hindistan Times (TOI)Teslimatçı, “Çifte eşlik edenlerin hepsi güvenlik görevlileriyle birlikte beni dövdü. Neden böyle yanlış bir iddiada bulunduğunu bilmiyorum?”

“Beni kurtaran CCTV görüntülerini taradığınız için Electronics Şehri Polisine teşekkür ederim. En büyük endişem güvenlik kamerası olmasaydı ne olurdu?” diyen adam, menajerinin kendisini iyileşmesi için hastalık iznine çıkardığını paylaşıyor.

Polis kıza neden asılsız iddiada bulunduğunu sorduğunda, kız, derste oynadığı için ailesinin onu döveceğinden korktuğunu söyledi. TOI raporuna göre, ailesi daha sonra teslimat yapan kişiden özür diledi.